tätähän on jo vuosikaupalla odotettu...

123608
24. elokuuta 2012 13:30

Oikeus on voittanut taas?

Lance Armstrong menettänee kaikki Ranskan ympäriajon voittonsa.

www.hs.fi/a1305595055185

Vastaukset: 2

#1
26.08.2012 15:54

Hän ei ole kuitenkaan jäänyt kertaakaan testeissä kiinni, vaikka veri ja virtsa on tutkittu lukemattomia kertoja.

On hän sitten käyttänyt kiellettyjä aineita tai ei, annan hänelle "sankarin" arvon. Itse syövän (luuydinsyöpä) läpikäyneenä tiedän, ettei vaikeasta sairaudesta selviytyminen ole mikään helppo homma. Lancella oli kivessyöpä, joka oli tehnyt etäpesäkkeitä keuhkoihin ja aivoihin.

Vaikka Sinä ja minä käyttäisimme miten rajuja aineita tahansa, emme koskaan pääsisi hänen tasolleen.

#2
28.08.2012 20:43

Haa, mahtavaa, juuri Arthuron kommenttia odotinkin! Tunnen Sinun ja Lancen taustat melkoisen hyvin ja siksi ymmärrän, että arvostat häntä. Luin hänen elämäkertansa pari vuotta sitten ja olinkin siihen aikaan tosi Lance-fani. On vaikea sanoa kuka kusettaa ketä, kun kukaan ei pelaa täysin avoimin kortein.

Itseasiassa en usko, että kukaan Tour de Francen etujoukossa ajavista on pelkällä kaurapuurolla ja mustikkakeitolla matkassa. Mutta väliäkö tuolla: media ja kansahan juuri janoavat tuollaista sirkusta, yli-inhimillisiä saavutuksia sekä ennätyksiä ruokkien siten kiellettyjä keinoja.

Ja kuten sanoit, ei pelkällä lääkekuurilla minnekään pääse, on siinä tehtävä aivan tajuttomasti töitä ja oltava lahjakas. Arvostan siis myös Armstrongia, oli miten oli. "Oikeus on voittanut taas" -kommenttini oli viittaus Hassisen Koneen samannimiseen biisiin, joka juuri peräänkuuluttaa oikeutta, mitä se sitten onkin. Varmaan tunnetkin sen ja jos et, kuuntelepa:

http://www.youtube.com/watch?v=LHESpiSBMTE

Parhain terkuin mari3

kirjaudu sisään jos haluat vastata