tanssikengät/dancesneakerit?

72552
31. tammikuuta 2004 21:20

Kyselisin käyttäjien kokemuksia tanssikengistä - siis lähinnä sellaisista pehmeäpohjaisista dancesneker-tyyppisistä. Tarkoitan kenkiä, joita suositellaan käytettäväksi salsa-, jazz- ym tunneilla. Kuinka suuresta investoinnista niiden hankinnassa on kyse ja minkälaisia eroja niissä on? Tusen tack.

Vastaukset: 2

#1
01.02.2004 11:56

Siinä liikkeessä, jossa minä sneakereitä myyn, hinnat pyörivät 50-90 €:n tienoilla. Hintaerot tulevat pääasiassa materiaalista: kangaskenkä on toki edullisempi kuin nahkakenkä. On varrellisia ja varrettomia, molempia kannattaa sovitella, jotta löytää "sen oikean" :)

#2
02.02.2004 09:58

Itsellä on ollut jo pari vuotta capezion sneakerit, malli cheetah. Ne on varmaan kevyimmät sneakerit mitä on olemasssa, kankaiset joustavat "kuminauhatossut", ei nauhoja ja ihan matala nilkasta. Pohja on kolmessa palasessa. Ja kiva niissä on sekin että ne on ihan supernopeat ja helpot heittää jalkaan ja silti ne on napakat ja pysyy paikoillaan.

Capezion sneakereita löytyy
http://www.capeziodanceeu.com/products_list.asp

Miksikään ne eivät ole käytössä menneet ja edelleen tykkään niistä kovasti. Eihän niillä mitään kovin hyppivää treeniä kestä tehdä kun niissä ei ole mitään vaimennusta eikä juuri sivuttaistukea, mutta toisaalta ne eivät mitenkään rajoita nilkan ojennusta tai jalkapöydän kiertoa. Tanssiin todella paikallaan. Aerobictossut on sitten erikseen...

kirjaudu sisään jos haluat vastata