Takareisi vamma

124609
16. huhtikuuta 2014 22:06

Moro! Vuoden alussa hankifutiksessa takareidessä tuntui rutinaa/muljahtelevaa kipua. Ajattelin aluksi, että "kyllähän tämä ohi menee niinkuin muutkin vammat aina mennyt". Aluksi takareisi oli kipeä 3-4 päivää, sitten helpotti. Odottelin joku 3-4 viikkoa ennenkuin menin lääkäriin. Lääkäri sanoi että odota vielä pari viikkoa. Joskus helmi-maaliskuussa ajattelin tehdä comebackin pelikentille, mutta kipua alkoi tuntua kovassa juoksussa ja nopeissa liikkeen vaihdoksissa.

Nyt maalis-huhtikuussa kävin urheiluhierojalla/kuntouttajalla ja siellä kävin laitteessa missä asetuin semmoiselle alustalle, mikä täristää jalkoja erilaisilla hertsi määrillä. 10min siinä vastaa 1 tunnin juoksulenkkiä. Otin vielä oikein kyykkyasennon että rasitus kohdistuu takareiteen. Hyvin kestin sen 8min ennekuin alkoi hapottamaan todella paljon. Kyseisen henkilön diagnoosi oli että siellä on joku lihas puristamassa hermoa. Hän hieroi kehoani auki jne... Pari kertaa kävin siellä mutta vieläkin tuntuu, että takareisi on vähän jumissa.

Salilla olen tehnyt taka/etu reisiin kohdistuvia liikkeita ja venytellytkin olen. Mites tästä eteenpäin? Luuletteko että vaivaparanee ajan/treenin/venyttelyn avulla vai joudunko muihin toimenpiteisiin.

Vastaukset: 0

kirjaudu sisään jos haluat vastata