Sydän hakkaa tuhattajasataa, vasen käsi puutuu. Auttakaa!!!

123160
16. tammikuuta 2012 23:43

Minulla on ollut jo muutaman kuukauden niin että vaikka olisin makoillut monta tuntia vain paikallani, niin sydämeni saatta ihan yhtäkkiä ruveta hakkaamaan tuhatta ja sataa. Myös vasenkäteni saattaa puutua ja hetkellisesti voi ruveta heikottamaan. Parina viime päivänä tykytys on käynyt erittäin häiritseväksi ja selkääni on myös ruvennut särkemään tykytyksen aikana.
Sairastan myös pahaa migreeniä, mutta nämä eivät tule migreenin alussa eivätkä aikana.
Yritin netistä etsiä tietoa mutta en oikein löytänyt. Joten ajattelin kysyä täältä jos jollain on ollut samanlaista.... Auttakaa kiltit!!

Vastaukset: 2

#1
17.01.2012 07:47

Mene lääkäriin - kuulostaa vakavalta.

#2
19.01.2012 15:10

Nuo oireet ovat monessa diagnoosissa mukana ja jotkin ovat vaarattomia ja toiset vakavampia. Sinun kannattaisi käydä ottamassa täydellinen verenkuva että mahdolliset puutostilat havaittaisiin tai kilpirauhasen häiriöt, koska nuo oireet ovat yleisiä mm. kilpirauhasen liikatoiminnalle. Oireet soveltuvat myös paniikkihäiriöön ja siitä johtuvasta tai muusta johtuvasta hyperventilaatiosta. Tai kyse voi olla ylirasitustila tai myös hermon tai lihaksen tai suuren verisuonen pinnetila. Mene lääkäriin :D

kirjaudu sisään jos haluat vastata