Reidet pienemmiksi/eripari reidet

79173
29. maaliskuuta 2004 13:58

Päällistelin tässä eräänä iltana peilinedessä ja huomasin, että reiteni ovat aivan eri malliset. Ei ihmekään, että housut puristavat toisesta lahkeesta enemmän :)

Toinen reiteni on paljon kaarevampi kuin toinen. Tiedän, että ihmisillä on toinen puolisko kroppaa vahvempi kuin toinen, mutta itseäni tämä ko. reisiongelma ärsyttää.

Olen alkanut hölkkäämään kolme kertaa viikossa noin 3-4 km lenkkejä ja syömiseeni olen alkanut katsomaan vielä tarkemmin. Lenkin jälkeen teen käsilihakset sekä jalat ja vatsan. Kysymykseni kuuluukin, että millaisia jalkaliikkeitä kannattaisi tehdä, että ongelman saisi pois. Askelkyykkyä teen jo ja lisäksi teen kuminauhavastuksella erilaisia liikkeitä.

Onko muilla ollut samanlaista "ongelmaa"?

Vastaukset: 3

#1
30.03.2004 09:57

vaan niin se taitaa olla että ne myös eriparina pysyy vaikka olenkin saanut hiukan jo kapenemaan! Juoksemalla siis.

Housujen osto on siis tosi veemäistä ja vielä kun vyötärö on kapea ja lantio leveä ja mittaakin vaan 160. Kyllä on ihmisellä vaikeaa :)

#2
30.03.2004 10:52

Kyllä aika usein esim. toinen reisi/käsi on hieman paksumpi kuin toinen. Eli ihan normaali "ongelma"! Jos nyt asia kuitenkin kauheasti häiritsee, niin kokeile vaikka tehdä vastusliikkeet (ts. jumppaliikkeet ja puntti) aina raaja kerrallaan niin, ettei vahvempi raaja auta heikompaa.

#3
30.03.2004 21:06

hyvä neuvo mankilta, mutta muista sitten tehdä painoilla sen "heikomman" jalan mukaan. Muuten tulee vaan isommat eriparit.

kirjaudu sisään jos haluat vastata