Proteiinipatukka vai juoma?

584
10. huhtikuuta 2001 00:00

Omista proteiinijuomista vielä muutama asia. Proteiinin laatu voi olla juomissakin hyvää mutta useimmiten ei kerrota mitä proteiinia siinä käytetään. Sillä on hinnan ja toimivuuden kannalta todellakin valtava ero vaikka jotkut sitä vähättelevätkin.

Se että omissa juomamiksereissä olisi suhteet jotenkin vaikeat määritellä voidaan ratkaista helposti, käytä vain sellaisia laatuproteiineja missä on mitta mukana taikka sanotaan joku muu selvä yksikkö esim. 0,5dl. jauhetta sis. proteiinia niin ja niin paljon.

Minunkin mielestäni patukat ovat tietyssä tilanteessa todella käteviä mutta en toistaiseksi ole löytänyt yhtään laadukasta patukkaa, puhumattakaan rahallisesta säästöstä mitä itse sekoittelemalla saa. Useimmilla treenaajilla kun ei ole taloudellisia resursseja syödä niitä aineita mitä haluaisi niin sen takia kannattaa miettiä missä muodossa niitä ostelee.

Vastaukset: 4

#1
11.04.2001 00:00

Laatu on toki aina hankala juttu ja etenkin sen suhde hintaan. Kroppa on sen lisäksi vielä aika kummallinen tehdas ja välillä tuntuu, että se on se ja sama, mitä popsii, kun seuraavana aamuna ei kuitenkaan pääse sängystä ylös.

Noiden juttujen todellinen testaaminenkin (siis empiirisesti) on vähintäänkin kyseenalaista. Eipä tuota voi mitenkään aukottomasti päätellä, että kumpi kahdesta lähes samantasoisesta aineesta on todella parempi.

#2
11.04.2001 00:00

Eli mielestäsi siihen voi luottaa, että Twin Labin tuotteet myös ovat hyviä?

On vain vaikea käsittää, että esim. kreatiineissa voisi olla niin paljon eroja, kuin hinnat antavat ymmärtää. Puoli kiloa kallista kreatiinia saattaa maksaa yli 200mk ja peruspuuro reilun satasen kilo.

Toki olisi jostakin kiva todeta, että esim. Suomalaiset tuotteet olisivat yhtä laadukkaita, kuin ulkomaiset (lue: Amerikkalaiset). Kotimaisuus kunniaan!! :)

#3
11.04.2001 00:00

Evolution on varmasti laadukas merkki.

Raaka-aineet kerrotaan jne. Ja on laadukasta tavaraa raaka-aineidenkin perusteella.

Evolutionin valmistuslinjat yms. ovat tietenkin pienempiä kuin twinlabilla ja eas:llä (ymmärrettävistä syistä).

Varmaan löytyy muitakin hyviä kotimaisia, mutta Evolution on ainut johon itse pystyn 100%:sti luottamaan.

#4
11.04.2001 00:00

Twinlabissa maksaa laatu, se että se on jenkkituote ja todennäköisesti myös merkki.

Sama on EAS:n kohdalla.

Mihinkä haluat verrata? En usko, että mistään löydät kattavaa vertailua kaikkien tuotteiden osalta.

kirjaudu sisään jos haluat vastata