Kuntosaliharjoittelu kovalla sykkeellä

121624
17. elokuuta 2010 11:51

Otsikointi on nyt hieman surkea, kun kysymystä ei voi oikein tiivistää muutamaan sanaan :)

Mietin tässä yksi päivä, kun olin kuntosalilla, että onko siitä mitään hyötyä tai muuta apua, että yrittää kuntosalitreenit vetää kovalla sykkeellä? Sykemittari on aina mukana, kun liikun. Tarkoitan tällä siis sitä, että eri liikkeiden välissä ajetaan vaikka minuutti kuntopyörää, soutulaitetta tai crosstraineria, niin että syke nousee? Onko tästä minkäänlaista haittaa millään saralla?

Minun tarkoitukseni ei ole saada salilla mitään mahtimuskeleita, vaan haluan pudottaa painoa (15 kg) siis polttaa rasvaa, kuitenkin niin, että voimat kasvaisivat samalla. Taidan olla niiden onnekkaiden joukossa joille luoja on luonut hyvät geenit sen suhteen, että lihas näyttää kasvavan aika nopeasti ja kehittyminen on ollut aika nopeaa. Sen vuoksi liikunnan mielekkyyskin on säilynyt :)

Käyn n. 3 krt viikossa salilla ja sen lisäksi 3-6krt viikossa eri pituisilla ja vauhtisilla juoksulenkeillä. (Nuo 6 juoksulenkkiä niinä viikkoina kun ei ole mahdollisuutta saliharjoitteluun). Venyttelen myös lähes päivittäin ainakin vähän :)

Vastaukset: 1

#1
17.08.2010 20:25

Tuo on rasvanpolttoon juuri sopiva tapa harjoitella. Kun olet saanut rasvaprosenttisi mielestäsi riittävän alas, voit siirtyä tavanomaisempaan harjoitteluun 1-2 minuutin palautuksin ja muutenkin vähentää muun harjoittelun osuutta. Silloin lihasvoima ja -massakin paremmin kehittyvät.

kirjaudu sisään jos haluat vastata