Kauniiksi lihottaminen - mielipiteitä kaivataan!

122907
17. syyskuuta 2011 19:46

Kaipaisin neuvoja, vinkkejä sekä ideoita, miten voisin lihoa terveellisesti, kauniisin, naisellisiin, sporttisiin (seksikkäisiin) muotoihin.

Olen siis 17-vuotias tyttö, ja sairastetun anoreksian vuoksi painoni on ollut jo kauan normaalia alhaisempi. Voin nyt psyykkisesti todella, todella paljon paremmin, mutta parin viime kuukauden aikana painoni on päässyt laskemaan inhottavan paljon; olen 177,5 cm pitkä, ja painan 50,7-51 kg (BMI n. 16).

Vastaukset: 9

#1
17.09.2011 19:47

Juuri nyt kroppani on varsin poikamainen. En luonnostaankaan ole kovin
suuririntainen, mutta varsinkin reiteni ja takapuoleni ovat olleet naisellisemmassa kunnossa. Tavoitteenani olisi saada hieman lisää kurveja, kuitenkaan lössähtämättä; ihailen mm Halle Berryn, Cameron Diazin sekä Rosie Huntington-Whiteleyn vartaloita.

#2
17.09.2011 19:47

Millaisella ruokavaliolla voisin nostaa painoani muutaman kilon, ihan vain sen verran, että näyttäisin taas edustavani omaa sukupuoltani (enkä miehiä tai luurankoarmeijaa)? Pyrin syömään paljon proteiineja, mutta eniten minua mietityttää, missä suhteessa rasvaa tulisi lisätä?

Kirjaan seuraavaksi tämän päivän syömiseni sekä liikuntani, ja toivon todella, että saisin kehittävää ja rakentavaa palautetta sekä mielipiteitä niistä ja niiden suhteesta!

#3
17.09.2011 19:48

Aamiainen:

-n. 800 g Inman rasvaton vanilja-jogurttia
-2 x keitetty kananmuna
-0,5 avocado
-0,5 rkl oliiviöljyä
-auringonkukan&sesamsiemeniä n. teelusikallinen
-n. 115 g tonnikalaa vedessä
-puolet reissumiespalan toisesta puoliskosta
-Alpen light chocolate&orange -patukka
-Aamupala kevyenraikas -juustoviipale
-1 kpl Dumle go nuts -karkkeja
-lisäksi runsaasti kurkkua, tomaattia, paprikaa, rucolaa, cantaloupe- & hunajamelonia, mustikoita, puolukoita, sekä 1 kiwi
-juomaksi vettä+vihreäte

#4
17.09.2011 19:48

Päivällä/iltapäivällä:

-n. 115 g tonnikalaa vedessä
-Valio Cottifrutti punainen greippi
-smoothie: raaka kananmuna, viinirypäleitä, appelsiinia, valio vähäkalorinen vadelmakeitto
-Dietmix Caramel -patukka
-Danone Vitalinea Drink mansikka (0% rasvaa)
-2x keitetty kananmuna
-n. 400 g valkoisia papuja
-wokkivihanneksia uunissa
-Aamupala kevyenraikas -juustoviipale
-lisääksi salaatinlehtiä, omenia, satsumoita, viinirypäleitä (koko paketti),

#5
17.09.2011 19:48

Tiedän, että ruokailuideni jakautuminen ei tänään ole ollut ihanteellinen. Normaalisti ruokailussani on fiksu rytmi (aamu-lounas-välipala-illallinen). Tänään kuitenkin poikkeuksellisesti söin esitetyllä tavalla.

#6
17.09.2011 19:49

Liikunta:
-n. 3 km pyöräily kuntosalille
-n. 20 min kuntopyörällä, vastusta pikkuhiljaa lisäten, lopuksi muutama spurtti (hikeen asti treeni)
-"kyykkyjä" laitteessa, jossa ikäänkuin työnnetään jaloilla itseään + painoa vaakasuorassa (jalkalihastreeni, 20-sarjat, toisessa 20 kg, toisessa 30.
-sit-ups Technogym total abdominal -laitteessa
-10 min crosstrainerilla, hitaasti alussa, vastusta lisäten, lopuksi nopeammin
-vatsakierto istuen pallo käsissä, 35 kertaa

#7
17.09.2011 19:49

n. 8,5 min kuntopyörällä, jossa jalat vaakasuorassa (kevyesti)
-n. 3 km pyöräily kotiin kaupassakäynnin jälkeen

Lisäksi venyttelin aamulla n. 40 min, lisää venyttelyä tiedossa.

Olisin todella kiitollinen mielipiteistä sekä neuvoista! Kiitos!

#8
18.09.2011 21:02

Kuulostaa mun mielestä muuten ihan hyvälle. mut ehkä voisit unohtaa noi kevyt-tuotteet ja vaihtaa ne ihan normaaleihin. saisit vähän enempi energiaa, Ja liikutkin noin paljon niin tarttet sitä.

#9
20.09.2011 19:40

Moi Hejina! Ensinnäkin heitä romukoppaan kaiken maailman hollywood -bimbojen ihailu. Muistaakseni Berry on tummaihoinen, joilla on luonnostaankin aivan toisenlainen lihaksisto ja iho kuin meillä valkonaamoilla. Diaz taas kuluttaa suurimman osan päivästään lainelautaillen, ja kroppa muokkautuu siinä vaikka mihin. Näille neitokaisille keho on tärkein työkalu, joten sen kondiksessa pitäminen on elinehto ja päivän pääasia. Näinhän ei useimmilla ihmisillä ole, vaan päivään kuuluu muutakin ja tärkeämpää.

Sen lisäksi jokainen ihminen on yksilö, joten muihin vertaaminen ei kannata koskaan - se yleensä vain masentaa. Lähde siis liikkeelle omasta itsestäs ja mieti mitä tosiaan voit muuttaa. Ja toisaalta mitä kaikkea hyvää sussa on! Elämässä on paljon muutakin kuin kroppa, joten laita asiat oikeaan tärkeysjärjestykseen - ajattele ennen kaikkea kokonaisvaltaista hyvää oloa ja tyytyväisyyttä elämääsi yleensä. Pelkkä "kaunis" kroppa ei tuo onnea, ei tosiaakaan!

Suosittelisin sua laittaan keho.netin hakuun "alipaino" tai "lisää painoa" tms, sieltä löytyy monta hyvää viestiketjua, johon olen itsekin naputellut ummet ja lammet muille samankaltaisessa tilanteessa olleille typyille kuin sinä. Mukavaa syksyä, nauti sen väreistä ja lähde välillä kuntosalilta luontoon liikkumaan!

Ja muuten, tuo runsas makean napostelu esimerkkipäivänäsi on merkki siitä, ettet syö riittävästi kunnon ruokaa. Panosta siihen.

kirjaudu sisään jos haluat vastata