Apuja treenaamisen aloittamiseen kaivataan

123116
6. tammikuuta 2012 16:30

Heippa!

Mjooh,tämmönen 17-vuotias tyttönen kaipailis hieman apua kokeneemmilta :)En kyllä tiedä tulinko oikeaan paikkaan huhuilemaan, mutta aina kannattaa yrittää :D

Elikkä tarkoituksena on jo kauan ollut kohotella kuntoa ja saada vähän lihasta tähän tikkukroppaan :D Mutta se alottaminen on aina vähän jäänyt, mutta itsekuria ja kunnianhimoa löytyy kyllä sitäkin enemmän, tarkoitan siis, että alkuun päästyäni voipi olla että intoa riittää!

Joo,eläkääs naurako sitten tietämättömälle, mutta tyhmiä kysmyksiähän ei ole olemassa! Kaipailisin nyt teiltä vähän vinkkejä, että minkälaisella treenillä ja liikkeillä/harjoituksilla kannattaisi lähteä vauhtiin, ja pärjäisikö alussa varmaan ainakin ihan kotitreenillä. Tarvitseeko hankkia mahdollisesti jotakin varusteita? Että jonkunnäköiset painot löytyy ja semmoista, mutta ei sen kummempaa.

Mitoiltani olen semmoinen 158/45, elikkä lihasta ei kyllä taida alkuunkaan löytyä tällä hetkellä. Mutta lenkkeilyä kuitenkin muutamia kertoja viikossa, mutta sen lisäksi siis jotakin muutakin tietysti. Eli treenauksesta minulla ei ole kovinkaan paljon tietoa, mutta kaikki aikanaan.

Mutta kiitos ja kumarrus jo näin etukäteen vaivautuneille :)

Vastaukset: 5

#1
07.01.2012 13:10

Tervetuloa keho.nettiin, nooora.

http://keho.net/keskustelu/naytaviesti/Aloittelijan-kotitreeni-120571

Terveisin Arthuro

http://kuntoguru.blogspot.com
http://kuntoguru.com

#2
07.01.2012 16:20

Juu kiitosta vaan ! : )

Kävin kurkkaamassa tuon linkittämäsi keskustelun, mutta sitä vielä kysyisin, että tarvitseeko minun hankkia jonkunlaisia painoja kenties, ja millaisia tai kuinka painavia :D ? Vai oman kropan painolla ensiksi ? Tämä on vielä niin hakusessa koko juttu.

#3
09.01.2012 16:37

Osan liikkeistä voit tehdä oman kehosi painolla. Sinun on hyvä hankkia säädettävät käsipainot eli kaksi tankoa (á1.5 - 2 kg) ja niihin kymmenisen kiloa levyjä kumpaankin (yhteensä siis noin 20 kg).

Edullisia settejä löydät esimerkiksi NetAnttilasta ja Wrangelta.

#4
10.01.2012 19:04

Jep,kiitosta taas,täytyypä lähteä nuita painoja hankkimaan seuraavaksi!

Vielä yksi asia on pakko uusavuttomana kysyä.Olen siis netistäkin yrittänyt lueskella vinkkejä, mutta tästä asiasta en ole oiken päässyt perille.

Syön tai ainakin pyrin syömään mahdollisimman monipuolisesti, ja rytmittää ruokailut, ja karkkipäiväkin on sitten vain kerran viikossa :D Mutta asiaan, pitäisikö minun siis lisäksi syödä jonkunnäköisiä lisäravinteita tai palautumisjuomia saadakseni näkyviä tuloksia?

#5
10.01.2012 19:07

Edelliseen vielä lisäys!

Meinaan siis nuista ravinteista ja palautusjuomista minulla ei ole mitään käsitystä.. Mutta olisi kuitenkin kiva, että jonkulaisia lihaksia saisi näkyviin!

kirjaudu sisään jos haluat vastata