Keskustelut » Yleinen keskustelu » Minne etelään rantalomalle?

Minne etelään rantalomalle?

88191
29. kesäkuuta 2004 13:55

Oltaisiin syksyllä lähdössä poikakaverin kanssa jonnekin lämpöseen loikoilemaan biitsille. Mitä suosittelette? Matkantarkoitus on maata rannalla ja vähän ehkä bilettääkin. Nähtävyydet ei ole niin tärkeitä.

Vastaukset: 19

#1
29.06.2004 14:02

Jos piitsi ja piletys on se mikä ratkaisee, suosittelisin Kyprosta ja Agia Napaa. Molempia edellä mainittuja löytyy, ja nähtävyyksiltä on helppo välttyä. Hlö koht sytyn enemmän Kreikkaan.

#2
29.06.2004 14:06

Kreeta /drool/

Ei ehkä piletysmielessä, mutta fiilistelymielessä..

Hyvää ruokaa ja juomaa, ilmapiiristä, maisemista ja ihmisistä puhumattakaan..

#3
29.06.2004 14:18

No joo, Bulgarian Sunny Beach on kuulemma hiekkainen, lämmin ja halpa. Jos luonto kiinnostaa, niin rantojen lisäksi Kroatiasta löytyisi muutakin ohjelmaa. Barcelona ois kans varteenotettava vaihtoehto.

#4
29.06.2004 14:36

Thaimaa Phuket. Vitsi mikä paratiisi, huoh. HIANO paikka! Hyvää ruokaa, ystävällisiä ihmisiä, kauniit maisemat, valkoista pehmeätä hiekkaa, biletystä jokaiseen makuun. Mikä parhainta, siellä on aivan mielettömät mestat sukeltaa. On tosin hieman hintavampi matka, mutta joka pennin arvoinen.

Nyt muistinkin, siellä taitaa olla sadekausi touko-lokakuu. Mutta hyvää kannattaa odottaa :).

#5
J76
29.06.2004 14:46

No, onhan se mukava paikka, mutta ei halpa.

"biletystä jokaiseen makuun"

Varsinkin miespuoliseen aikuiseen makuun. Kovasti sielläkin noita hierontapalveluja, valitettavasti. Mukavia ihmisiä, halpaa viinaa, hyvät ilmat, halpoja piraatticd:itä. Ja baarissa voi bilettää ainakin klo7 asti aamulla (testattu, viina loppui baarista kesken).

#6
29.06.2004 14:54

Egypti, Sharm el Sheikh!! Biitsiä, aurinkoa ja snorklausta. Viinapuoli vähän heikkoa, mutta aurinko ja palmut kompensoi! /sydän/

#7
29.06.2004 15:07

Kävin ihan oikealla hierojalla, jalkahierojalla ja kynnet ja jalkapohjat hoidatutin kuntoon. Se oli aivan ihanaa ja melkein ilmaista.

Ihastuin tosiaan niiden ihmisten iloisuuteen. Aina sai hymyn, missä ikinä kuljitkin. Ja se ilmasto, ihana trooppinen kuumuus. Vähän mulle tuli nyt ikävä sinne. Pakko mennä selailemaan matkoja.

#8
29.06.2004 20:50

Zakynthosin saari Kreikan länsirannikolla johon sekoittunut paljon italialaista kulttuuria. Mukavan pieni saari, mutta kuitenkin menoa ja meininkiä. Hauska vastakkainasettelu saaren molemmin puolin. Toisella puolella suomalaisia ja toinen puoli täynnä englantilaisia. Onneksi "suomen puoli" ei ole niin paha turistirysä kuin voisi luulla. Lisäksi mopo on helppo vuokrata ja lähteä iltaisin kiertelemään saaren pieniä kyliä /peukut/ Löytyy myös muutamia Kreikan upeimpia nähtävyyksiä!

#9
29.06.2004 20:57

mieleni tekisi, jos vaan talous antaisi myöden. Mm. Vittoriassa oli mukava piitsi vastapäätä hotellia keskellä kaupunkia. Ja koska talous on mitä on niin reissataan vaan Suomen etelään Hankoon lavvantaina rantalentistelemään melkein tosissaan ;)

#10
30.06.2004 08:53

Nyt on tullu kivasti vaihtoehtoja. Jotkut on liian tyyriitä (Brasilian kiertomatka) valitettavasti. Toi Kreeta ja Egypti kuulostaa tosi loistavilta vaihtoehdoilta. Mites Akki toi Sharlem el Sheik, luin jostain, et siellä pitää pitää uimatossuja jalassa. Onko tää korallien takia? Mites biitsillä? Onko se ihan hienoa hiekkaa? Nyt kattomaan eri matkatoimistojen nettisivuja. :)

#11
30.06.2004 09:42

Ei siellä mitään tossuja tarvitse, koska uimaan mennään ponttoonilaiturilta. Koralleiden takia tuo on, mutta rannalla oli tiukka sääntö, ettei korallien päällä saa edes kävellä. Tai no tuolla meidän rannalla oli pari väylää missä niiden päällä sai mennä, mutta pärjäsi myös paljain varpain. Hiekka oli ihanaa valkoista hiekkaa ja biitsi muutenkin ihan mahtava!

Meidän matkatoimisto oli domina matka-monte ja sillä näyttää kyllä olevan tosi edullisiakin lähtöjä. Ja voin melkein luvata että Sharmin alueelta ei huonoa hotellia edes löydy. Lähtisin uudelleen ihan milloin tahansa. Ilmatkin siellä yleensä suosii, meilläkin oli huhtikuussa joka päivä pilvetön taivas :D

Voih, nyt tuli taas matkakuume *haaveilee*

#12
30.06.2004 11:15

Biletystä, aurinkoa, nudistirantoja...

http://www.ibiza-spotlight.com/

#13
J76
02.07.2004 10:21

Täyttä ekstaasia koko Ibiza, ja tarkoitan nyt käsitteen fyysistä ilmentymää. Ibiza oli ehkä kova juttu joskus 100 vuotta sitten.

#14
02.07.2004 12:07

Jos todellakin tykkää biitsistä, niin valinta on Brasilia. Eikä siinä vielä kaikki, vaan niiden safkat on jotain aivan käsittämättömän hyvää. :) Edullinen paikka, lennoista tosin joutuu kärsimään pienen omaisuuden.

#15
04.07.2004 15:11

dominikaaninen tasavalta sytytti minut täysin kun kävin surffaileen netissä... mutta siellä vaan on ihan paahtavan kuumaa ja kosteaa.. mutta jos miellyttää niin sinne ihmeessä jos vaan massia löytyy... ite elokuussa lähdössä sunny beachille!

#16
04.07.2004 18:44

White, ibiza rulettaa ja senhän tietää kaikki! Ainoa huono puoli paikassa on se, että kaikki on niin p**keleen kallista, eli massia täytyy varata mukaan jos meinaa bilettää (vesi 10 eur etc...) Drinkeistä en viitti edes puhua.

#17
05.07.2004 13:28

Joku mainitsi Kreetan,

siinä tapauksessa että Kreeta kiinnostaa niin kantsii miettiä mille puolelle saarta haluatte. Mulla olis ainakin sellainen tuntuma että kannattaa mennä sinne Hanian puoleiseen osaan (länsi). Me oltiin pari vuotta sitten Kreetalla (Agios Nikolaos) ja ei ollut mikään huippupaikka. Kun vuokrattiin auto & kierreltiin saarta niin just tuo länsipuoli vaikutti mukavammalta (hm, ainahan se ruoho on vihreämpää aidan toisella puolella ???)

Muuten en ole käynyt monellakaan tilausmatkalla, matkat ovat olleet ihan toisen tyyppisiä. Rantalomakohteista on tultu käytyä Kreetan lisäksi Mallorcalla ja Turkissa. Näistä kolmesta ehdoton ykkänen on toi Mallis! Suosittelen, siellä oli ihanat hiekkarannat, huippuklubit, kaikenkaikkiaan ihan mainio fiilis!

#18
06.07.2004 14:49

Tulin Kyprokselta, Ayia Napasta eilen, ja täytyy todeta, että paikka oli kyllä kokemisen arvoinen. Lämmintä joka päivä about 30, ihmiset mukavia, pilviä taivaalla ei näkyny yhtään, vesi lämmintä, kivat rannat (niin isoja, kun pieniäkin) ja klubi/baaritarjonta oli parempi kun hyvä. Eli niit löytyy kyllä joka makuun. Parhaiten jäi mieleen vaahtobileet, jossa sai kahlata suurimpiirtein, että vaahto oli muniin asti. Ainoa huonopuoli on se, että maa on aikas kallis. Jotakuinkin samaa hintaluokkaa kun Suomi, mutta eihän sinne lomalle perseaukisena lähetä vaan bailumenolla, joten rahalla ei pitäs olla niinkään suurta merkitystä. Ei muuta kun pillit pussiin ja kamppeet kasaan ja Ayiaan pilettään. Ainiin, onhan siellä toki nähtävyyksiäkin jos niit haluu kattella esim. jumala Afroditen tms. joku rantakolo vai kivikö se oli -> ei voi muistaa. Eli hjyvät fiilikset jäi ja nyt on kaipuu takasin kova. Yks paska homma oli vielä matkassa -> alkoholi, jota tulikin verettyä enemmä kun tarpeeks -> paino tippu ja en oo uskaltanu vielä ajatella edes kuntopuolta, mutta eiköhän se sieltä taas jossain vaihees nouse...mutta mitä sitä turhia alkaa kesällä poraan sellasten asioitten puolesta, kun syssyllä on taas aikaa reenailla enemmän.

#19
06.07.2004 14:52

Maa antaa hyvän vastuksen Ibizalle, mutta sitä se kuitenkaa ei ole, sillä onhan Ibiza aina Ibiza...

kirjaudu sisään jos haluat vastata

Keskustelut » Yleinen keskustelu » Minne etelään rantalomalle?