keinoja päästä eroon heraproteiinin aiheuttamista vatsavaivoista?

yli 19 vuotta
noin 2 vuotta
2505
59227

Varmasti palstalta löytyy muitakin heikkovatsaisia, jotka ovat huomanneet heraproteiinin (erityisesti ultrasuodatetun)aiheuttavan maanvaivaa vatsassa (yksityiskohtiin en mene:)). Vaikka maitotuotteita syön muutenkin hyvin runsaasti, vatsaongelmia ilmenee vain heraproteiinin kanssa. Kysynkin, onko mitään keinoa, millä itse olet päässyt eroon vatsavaivoista? (muu kuin heraproteiinin poistaminen ruokavaliosta:))

Vastaukset: 7

1
20.08.2003 09:14

Kokeile Fast Whey+
pitäisi sopia herkkävatsaisille.

2
20.08.2003 10:31

Useimmiten vastaus löytyy luonnollisesti mm. seuraavista: tuotteen huonosta imeytyvyys(laatu), laktoosin määrä, taikka liian suurista päivittäisistä määristä/ kerta-annoksesta.

Heraproteiini itsessään tuskin aiheuttaa vatsavaivoja oikein käytettynä ja oikea valmiste valittuna.

3
20.08.2003 10:32

Eli periaatteessa esimerkiksi vaihto laadukkaaseen ionivaihdokseen (hyvin puhdasta muista "jämistä") saadattaa ajaa asian.

4
21.08.2003 10:36

Miksi yleensä ottaen pitäisi käyttää heraproteiinia jos se ei sovi, vaihda soijaproteiiniin.

5
21.08.2003 12:09

Sepäs se, olen aikaisemminkin syönyt heraproteiinia, mutta silloin ei tullut näin paljon vatsavaivoja.. johtunee ehkäpä siitä että pidin pikku taukoa.. Tämä nimeltä mainitsematon heraproteiini on todella hyvän makuista maustamattomaksi proteiiniksi ja sekoittuu hyvin veteen, mutta voisiko instantisoinnilla olla mitään tekemistä vatsavaivojen kans?
Joo, kerta-annosta pitänee sitten pienentää jos ei muu auta. Tilasin kuitenkin sen verran ison satsin, ettei tuota roskiinkaan viiti heittää. Ionivaihdoksiin ei oo varaa. :(
Soija imeytyy hitaammin, käytän tuota heraproteiinia siis myös palautusjuomassa.

6
24.08.2003 19:08

voihan se olla että oot allerginen heralle. Erittäin vähän vaan. Ja se tulee näkyviin silloin kun sen käytön lopettaa ja alottaa uudestaan. Elimistö tottuu ajan kanssa kaikkeen, mutta allergia voi ilmetä vaikka miten ihmeellisillä tavoilla. Voi olla mahdollista että yks kaks masentuu ja se johtuu siitä kun on nauttinut jotain mille on allerginen.

Noi on aika hankalia juttuja.

Niin ja toi on helppo tapa testata onko allerginen jollekkin. Lopettaa vaan kyseisen aineen nauttimisen ainakin 2 viiikoks ja alottaa uudestaan. Jos kroppa reagoi siihen niin on allerginen.

7
25.08.2003 17:29

Itsellä sellaisia kokemuksia, että taukojen jälkeen tuo hera aiheuttaa jonkin verran vatsavaivoja, mutta rauhoittuvat vatsan taas totuttua.

kirjaudu sisään jos haluat vastata

Kysymykset » Kauneus » keinoja päästä eroon heraproteiinin aiheuttamista vatsavaivoista?