Hei te naiset, jotka...

melkein 20 vuotta
noin 2 vuotta
2725
36771

..puhutte peilin puolesta vaakaa vastaan! Täällä palstalla hehkutetaan paljon peilin merkitystä ja sen kertomaa totuutta, ja että vaa'an lukemilla ei ole niin merkitystä, ei pitäisi niitä lukemia niin orjallisesti tuijottaa, tai pyrkiä johonkin tiettyyn. Niin, kysyisinpä nyt siis kuinka olette kuntoharjoittelun myötä saaneet kroppaa muokattua, ja missä ajassa? Tarkoitan että kuinka niitä senttejä on sitten hävinnyt vaikka paino on pysynyt lähes samassa? Itsellä kun parin kuukauden treenin jälkeen paino ei ole laskenut yhtään, hoikistunut olen vain sentin sieltä, toisen täältä. Vai olenko vaan vähän liian kärsimätön... ;)

Vastaukset: 131

1
09.03.2003 14:38

Kyllä, olet ehdottomasti liian kärsimätön. Sentti kaksi on oikein hyvä tulos kuukaudessa, varsinkin jos ollaan jo normaalipainorajojen (bmi alle 25) sisällä. Oletko muuten samalla tsekannut ruokavalion kuntoon?

Mä olen hyvä esimerkki siitä, miten samassa painossa sama henkilö voi olla täysin eri kokoinen -- viime syksynä painaessani 72 kg rinnanympärys rintojen alta oli 4 cm isompi, vyötärön kapein kohta 4,5 cm isompi, vyötärö navan kohdalta 7 cm (!), lantio 2,5 cm ja reidet 2-2,5 cm paksumpia kuin mitä ne olivat samassa painossa nyt helmikuun alussa -- erona se, että olen tämän vuoden alusta laihduttanut paitsi maltillisella dieetillä myös liikkumalla erittäin runsaasti.

Keskity vieläkin mieluummin suorituksiin -- ts. siihen, että saat useimpina päivinä dieetin menemään putkeen ja että saat liikuttua sen verran kuin tavoitteesi on. Tulokset tulevat siinä ohessa.

2
09.03.2003 14:38

"Tarkoitan että kuinka niitä senttejä on sitten hävinnyt vaikka paino on pysynyt lähes samassa"

läski korvaantuu lihaksella...

"Itsellä kun parin kuukauden treenin jälkeen paino ei ole laskenut yhtään, hoikistunut olen vain sentin sieltä, toisen täältä. Vai olenko vaan vähän liian kärsimätön..."

...odottavan aika on pitkä

3
09.03.2003 21:57

Well, peili ei kyllä mun tapauksessa ole kovin objektiivinen. Useimmiten sieltä katsoo takaisin "ihan ok" -muija, mutta huonona päivänä sieltä näkyy vain Hirvittävä Perse. Järjellä ajatellen, jos painoindeksi on alle 21, niin ei voi olla mikään läski, mutta mulla on aina ollut häiriintynyt suhde omaan vartalooni.

Olen käynyt salilla pian pari vuotta 3-4x viikossa. On vaikea sanoa miten pian tapahtui mitäkin muutoksia, koska ne ovat tapahtuneet vähitellen. Aluksi paino laski pari kiloa, mutta vähitellen paino on noussut ja on nyt 1-2 kg enemmän kuin aloittaessa. Läskistynyt en ole yhtään, mutta silti tätä painon nousua on ollut jossain määrin vaikea hyväksyä, vaikka tiedän, että lihasta on tullut.

Vartaloni malli on nyt aika eri kuin aloittaessani. Ruumiinrakenteeltani olen laiha ylävartalosta ja kaikki ylimääräinen on kertynyt takamukseen ja jalkoihin. Punttitreenilla olen saanut yllättävän hyvin kamaa ylävartaloon ja se hyvä puoli tässä ruumiinrakenteessa, että kun ei ole ylävartalossa rasvaa, niin ne lihaksetkin näkyy helposti :)

Mutta ne jalat... eipä ne siitä ole paljoa kaventuneet, mutta kiinteytyneet kyllä huomattavasti. Jos kerran on pakko olla paksut jalat, niin mieluummin sitten paksut, lihaksikkaat ja piukahkot, kuin paksut vetelät selluliittijalat, jotka hytkyy kävellessä. Kokonaisuus näyttää jo melko tasapainoiselta. Vaikka esim reiden ympärys ei ole kaventunut kuin ehkä 2-3 senttiä, niin "löysyys" on vähentynyt huomattavasti, selluliitti vähentyntyt about puoleen entisestä tai allekin ja takapuoli "kohonnut" kiinteytynyt.

Alkuun kävin vain puntilla, aerobinen oli tosi BOOOORING ja tein vaan 10-15 min lämmittelyn. Vasta tänä vuonna olen ottanut asiakseni harrastaa enemmän aerobista ja venytellä kunnolla. Lisäksi olen alkanut kiinnittää enemmän huomiota siihen, mitä syön. Nyt tuntuu, että niitä tuloksia alkaa tulla kunnolla ja motivaatio on taas kympissä. Herää vaan kysymys, että mitä kaikkiea olisinkaan saanut jo aikaan, jos olisin alusta asti tehnyt tällä tavalla... ?!

4
10.03.2003 12:04

Itse olen todennut sen viime vuosien aikana, että tuloksia tulee hitaasti. Laihdutin muutama vuosi sitten n.puolessa vuodessa reilu 10kg. Sitten alkoi tämä kropan viilaaminen ja hiominen. 2 vuotta olen säännöllisesti käynyt salilla. Paino laki aluksi 54:stä 51:teen, mutta nousi siitä yht`äkkiä 55-56kg. Nyt olen suht hyvissä mitoissa 53-54kg. Sentit on pysynyt näiden vuosien aikana lähes samoina, vyötäröstä on tainnut mennä sentti samoin reisistä ja peppuun on tainnut tulla sentti. Huomaan kuitenin vartaloni muuttuneen kai sitä sitten on lihaksia tullut. Mutta muutokset vaatii aikaa ja uhrauksia ja joskus laihtuminenkin on niin pienestä kiinni. Minä esimerkiksi syön tapani mukaan liianvähän en tarkoituksella se on vain tapa ja ruokavaliossa on myös liian vähän proteiinia...

5
10.03.2003 12:06

Mielestäni tuo peilikään ei aina kerro totuutta. Meinaan jos on vääristynyt kuva itsestään. En ainakaan suostu hylkäämääm vaakaa, vaikka välillä mieli tekisi...
Mites te muut naiset olette saanet tuolla salilla tuloksia aikaan? Onko se fakta, että on syötävä kuin hevonen ja nostettava rautaa, eikä lihasta saa ilman painon nousua?

6
10.03.2003 12:06

Mielestäni tuo peilikään ei aina kerro totuutta. Meinaan jos on vääristynyt kuva itsestään. En ainakaan suostu hylkäämääm vaakaa, vaikka välillä mieli tekisi...
Mites te muut naiset olette saanet tuolla salilla tuloksia aikaan? Onko se fakta, että on syötävä kuin hevonen ja nostettava rautaa, eikä lihasta saa ilman painon nousua?

7
10.03.2003 13:13

Peili kertoo minulle juuri nyt sen, että viime vuonna samaan aikaan vaa'an piti näyttää noin 3 kg vähemmän, että peilikuva vastasi nykyistä. Nyt vatsalihakset pilkottaa vienosti vatsanahan läpi - siis ei tosiaan näy kunnolla, vielä! Ja viime vuonna ei näkynyt yhtikäs mitään muuta, kuin tasaisesti nahkaa + rasvaa, vaikka paino olikin alempi. Valitettavasti nyt vatsaan ovat ilmestyneet myös "muhkut". ;-)

Ehkä vähän huono esimerkki, mutta näin peili toimii minulla. Tosin itselläni lienee suhtkoht terve suhde peiliin, koska siellä ei ole jonain päivänä pelkkä megaperse + kalkkunankoivet ja heti seuraavana piukea pylly ja gasellinsääret...

8
10.03.2003 13:13

Oli kyllä niinku mun kirjoittamaa tekstiä, varsinkin tuo kommentti noista paksuista jaloista! Mulla on just sama ajatus, olkoot sitten paksut, mutta kunhan on tiukkaa lihasta! :D

Ja mä olen myös ilokseni huomannut, että kyllä ne jalatkin siitä muokkautuu, mutta pirun hitaasti...Voi kun muutokset tapahtuiskin yhtä nopeesti ku yläkropassa! Mutta nyt aina välillä huomaa, että perhana, mun kroppahan näyttää jo ihan hyvältä, suht leveät hartiat jotenkin tasapainottaa tuota alakroppaa, onneksi! :)

9
10.03.2003 13:47

Jep jep, vielä lisää vaan kamaa hartioihin...

Mä olen myös siitä iloinen, että vyötärön ympärys on kasvanut vatsa- ja selkälihasten myötä. Ei näytä lantio enää niin leveältä, kun vyötärö leventynyt ja lantio kaventunut. Ennen oli vy 60 ja ly 100 cm, nyt 67 ja 95 ja näyttää sikapaljon paremmalta!

Kaikki ne naistenlahdet yms. pukeutumisneuvojat, jotka kehoittavat leveälanteista "korostamaan kapeaa vyötäröä" sais ampua raketilla kuuhun. Silloinhan se perse vasta valtavalta näyttääkin, kun vertaa pikkuruiseen vyötäröön, stana.

10
10.03.2003 13:50

" Megaperse + kalkkunankoivet ja heti seuraavana piukea pylly ja gasellinsääret..."

Anteeksi nyt vaan Tsuge mutta voisitko vähän tarkentaa? Mä oon kuullut puhuttavan herkkupepusta ja säihkysääristä mutta en oo ikuna kuullut tuommosista mitä sä luettelet, mitä ne on?

Tiedonjanoinen Protsku

11
10.03.2003 14:15

Hmm...mulla taas vyötärö on kaventunut entisestään (nyt 63 cm), mutta lantio mulla on aina ollut tosi kapea. En muista mittoja nyt, mutta kapea se on. Ongelma tuleekin siitä, että kun sitten lantion jälkeen reidet onkin leveät, niin vartalon malli näyttää jotenkin hassulta. Olisin siis tasapainoisemman näköinen, jos lantio olisi leveämpi, mutta minkäs luustolleen voi, kun ei tuossa läskiäkään päällä ole. Ja tässäkin pitää siis huomioida, että mä tarkoitan nyt lantiolla tavallaan noita luiden kohtia, takapuolta ei siis ole tässä mukana. Kapea mä siis olen takapuolestakin edestä päin katsottuna, mutta persauksen malli on sellainen "pökö", eli tavaraa on sivuprofiilikuvassa, mutta toisaalta, ihan tyytyväinen olen kun on jo valmiiksi tuollainen pyöreä pylly!

Voi hyvänen aika mitä selitystä, nyt on iltapäiväkaffen aika ihan selvästi! ;D

12
10.03.2003 14:30

" persauksen malli on sellainen "pökö", eli tavaraa on sivuprofiilikuvassa, mutta toisaalta, ihan tyytyväinen olen kun on jo valmiiksi tuollainen pyöreä pylly! "

Koskas me Keho.nettiläiset saadaan ne sun rantakuvat ;))

13
10.03.2003 14:43

Ymmärrän akki mitä tarkoitat. itselläni on kapea vyötärö ja tosi kapea lantio jalat sit taas on "normaalit", lihaksikkaat, mutta näyttää isoilta lantioon verrattuna.

14
10.03.2003 14:55

Lihaksikkaita naisia on netissä niin prkleesti, mutta missä hemmetissä ne kaikki on IRL?!

15
10.03.2003 15:02

No tuossa viikon päästä kai niitä ois tarkoitus lomalla räpsiä, katsotaan sitten tuleeko julkaisukelpoisia! Mutta takapuoltani en niissä taida vilautella, vielä on sen verran tekemistä sillä alueella... ;)

16
10.03.2003 15:04

"Lihaksikkaita naisia on netissä niin prkleesti, mutta missä hemmetissä ne kaikki on IRL?!"

Hmm, Hermeliinistä paljastuu uusia puolia?

17
10.03.2003 15:15

käys prode kattoon mun ja tsugen räpsyt tuolta chatistä. p.s tsuge, aika hyvin erottuu juu sulla!

18
10.03.2003 15:25

Hyvä tytöt!! Nyt sain vähän lisää tsemppiä omien kuvien laittoon, kyllä mäkin laitan, kun muutkin on laittaneet! :)

Sanoisin, että mulla on aikalailla samanlainen haba ku namilla ja olkapäät niinku Tsugella...Tai namilla on ehkä pyöreämpi hauis (sellaisen tahtoisin), kun mulla on jotenkin ärsyttävän pitkulainen, ei meinaa millään saada sitä huippua hyvään muotoon...No, sittenpä näette paremmin, kunhan kuvat on otettu! :)

19
10.03.2003 15:28

Kiitos vaan kehuista, mutta en silti oikeen tykkää, että joku muu mainostaa mun kuvia täällä...*pikkuisen tuohtuneena*

Protsku, ne kalkkunankoivet ovat lyhkäiset, reisistä valtavat pompulat ja pohkeesta ruippikset. Gasellinkoivet on pitkät ja jäntevät kintut. Ettäs tiedät! ;-)

20
10.03.2003 15:31

sori sori tsuge, katoin että se oli kaikille näkyvää kamaa et ei niinku enää mitään salattavaa mut siis soriiii!

21
10.03.2003 15:32

On kaikille näkyvää, mutta silti. Ymmärsit yskän - hyvä niin! Saat anteeksi, mutta älä tee mokomaa toisten, kiitos.

22
10.03.2003 15:34

jooo *nöyristelee ja uikuttaa*

23
10.03.2003 15:58

Jopas oli vastauksia tullut, vaikka eilen laitoin..

Taateli, kohtalotaveri täällä myös.. Eli olen käytännössä mitätön yläkropasta, mutta lantiossa, persuuksissa & reisissä riittää hommaa. Samoin tuntuu että peilikuva on useimmiten ihan kaikkee muuta kun sen toivois olevan.. Siks ajatteleekin että jos vaaka näyttäis tarpeeks vähän, näyttää hyvältä. Tai pikemminkin noi sentit on parempia vertailuvälineitä. Jos ne saisi vastaamaan kokotaulukkojen pienimpiä kokoja, silloin tietäisi olevansa ok. Myös missit/mallit mittoineen (yllätys yllätys) on oivia kohteita.. Niiden avulla on jotenkin helpompi vertailla millainen pitäisi olla, mikä näyttäs hyvältä. Enpä ole epävarma itsestäni, en suinkaan.. ;)

Niin, reisistä, haluaisin kans muokata niitä ohuemmiksi ja hoikemmiksi, mutta ruuminrakenne ei taida antaa kaikkea periksi..
Kaipa tuo lantiokin tuosta reenauksella kapenee, vaikka taitaa olla aika tiukassa tavarat siellä.

Vyötäröön en ole täysin tyytyväinen ennenkuin saisin ympäryksen 65 senttiin tai alle, nyt 68-69.

Olen kyllä ollut tosi laiha muutama vuosi sitten, ja tuo ruuminkuva ei todellakaan taida olla sieltä terveemmästä päästä. "Yleiset kauneusihanteet" vaikuttaa aika paljon...

Kuinka moni nainen on 100%:n tyytyväinen itseensä missään elämän vaiheessa?! Veikkaan aika pientä prosenttia... ;)

24
10.03.2003 16:10

mulla on samanlainen "pökö", mikäli ymmärsin oikein. Jos lähtee painoa pois, niin pepun leveys kärsii (ei onneksi painovoimaa uhmaava 'syvyys' joka sivukuvassa on mukavan pyöreä). Eli pepun sivuun tulee (ei-toivottu) lommo laihduttaessa, mutta reidet vaan on ja pysyy liian rehevinä. Olisin onnellinen, jos joku osaisi tässä auttaa. Eli miten pitää pepun muodoista kiinni leveyssuunnassa samalla reisiä keventäen? Onko tähän vastausta olemassakaan??? Olen jo kerran kysynyt, mutta kukaan ei vastannut...

25
10.03.2003 16:12

Mikä teillä on pahimmillaan ollut vyötärön ympärys ja paljonko olette saaneet sen pienentymään?

Mulla on ihan mahoton maha, jonka vuoksi täytyi alkaa laihduttaa ja kuntoilla. BMI on jo kuitenkin tai vielä 24. :)

26
10.03.2003 16:14

Mun vyötärön ympärys oli suurimmillaan 71cm, painoin 65kg, nyt 57cm paino 53kg

27
10.03.2003 16:19

huuuiii tepa mikä vyötärö! laitoitko oikein..?! Hyvissä mitoisssa oot.. Kuinkas pitkä?

28
10.03.2003 16:35

Mä tavoittelen 52 kilon painoa mut mun vyötärössä on tosi paljon pienentämisen varaa. Toi sun 14 cm vaikuttaa jo hienolta, kunpa saisin edes sen...

Niin tosiaan kuinka pitkä olet? Missä ajassa saavutit ton 14 cm?

29
10.03.2003 17:17

Olen 169cm, laihdutin joskus 17 vuotiaana reilu 10kg nyt olen 20v. Aikaa kulu joku vajaa puol vuotta. Kyllä 57cm on aivan oikein, lantiokin on aika pieni 82cm leveimmästä kohdasta. Laihdun helposti just lantiosta ja vyötäröstä. Peppu, reidet ja pohkeet sit taas on vaikeemmat. Niihin saa kyllä lihaksia, mutta rasva ei lähde niin helpolla.

30
10.03.2003 17:21

Kuinka pitkä sä olet Bumbli? ajattelin kun tavottees on noin alhaalla.

31
10.03.2003 17:35

Oon 154,5 cm ja muutamiin laihiskamuihin verrattuna painotavoitteeni on se mistä he laihduttavat alle 50 kiloisiksi. :) Mut joustan tavoitteestani jos todella jaksan käydä salilla ja saan lihaksia mutta nykyisestä painosta on päästävä alemmas tai sit kiinteydyttävä HUIMASTI!

Sä oot kaponen kyllä ja niin pitkäkin vielä. :)

32
10.03.2003 21:55

Vai että on rasvaa pepussa! Tuolla lantionympäryksellä tuskinpa vaan. 82cm! Laihoista laihimmilla malleillakin (esim. Saimi Nousiaisella) lantio on vähintään 87-90cm. Ite tavoittelen jotain 93-95cm, jolloin oisin kuitenkin vielä ihan missimitoissa. Ootko saavuttanut noi mitat ihan terveillä keinoilla...

33
11.03.2003 15:36

Minä olen laiduttanut vuodessa noin kahdeksan kiloa. Vielä on työtä jäljellä, mutta tähän keskusteluun halusin lisätä sen että mulla on kyllä lähtenyt joka puolelta senttejä paitsi että lantiosta ei sitten milliäkään! Nyt näyttää ihan hirveeltä kun muu kroppa on suhtkoht sinnepäin ja sitten on nämä hirveät "klöntit" molemmilla sivuilla. Ja kun "rasvaa ei voi polttaa paikallisesti" niin what's there to do? Yritän olla kärsivällinen mutta onhan kärsivällisyydelläkin rajansa. Epätoivo siis lähellä.

34
11.03.2003 16:08

Näitä kirjoituksia lukiessa suhde omaan kroppaan alkaa tosiaan muuttua. Olen aina pitänyt itseäni hoikkana tyttönä (170 cm, 55 kg, vyötärö 67 cm) mutta näiden joidenkin ihmisten mittoihin ja tavoitteisiin nähden mullahan on VYÖTÄRÖ LEVEÄ KUIN LEHMÄLLÄ! ;)
Tepa, mistä ihmeestä ostat vaatteesi? Mistä nuo missit ja mallit yleensä ostavat vaatteensa, kun minun kokoiselleni sopivat koon 36 vaatteet, ja missit ovat vielä 10 senttiä kapeampia ja kuitenkin pitkiä...
Ja mitä sinä oikein SYÖT?

35
11.03.2003 16:59

Kyllä se on tuo yläkerran Pomo kun antaa itse kullekin perusraamit LUUSTON osalta eli ei kai nyt kenenkään tarvitse ruveta luustoaan kutistamaan?

36
11.03.2003 17:15

Nyt on mun jo pakko sanoo että hohhoijaa!!!

37
11.03.2003 18:15

Mulla on "aina" ollut kapea vyötärö ja lantio ja siitä on huomauteltu. Vaatteiden ostaminen on joskus ongelma, joskus ostan lasten puolelta. Mielestäni olen saavuttanut mittani terveellisin keinon ruokavaliolla ja liikunnalla. Haluaisin vieläkin hoikistua hieman jaloista, mutta laihduttaminen on turhaa kun sitä lähtis vaan vatsasta ja lantiosta.

38
11.03.2003 19:16

Teillä suurimmalla osalla taitaa siis olla lantio se levein kohta tai ns. ongelma. Mulla kans niinkuin Tepallakin on luonnostaan kapea lantio tosin nyt se on vähän tuolla kerrostuman alla. :) Mut maha ja lantionympärys on sama tällä hetkellä.

Mulla taas löytyy mittaa rinnanympäryksessä mut sitä nyt ei tarviskaan saada pois vaan mahaa, mut edelleenkää sitä rasvan poistumista ei voi määrätä. :)

39
11.03.2003 19:27

Mulla on hermeettinen kaljakessi, suurehkot daisat ja pienehkö perse. Kaikki kaverit aina stressaa takamuksistaan, mutta mä en ole oikeastaan omaani koskaan edes noteerannut mitenkään, se nyt on vaan jotakin minkä päällä istun.

Kyllä ottaa päähän se, että nyt kun olen laihtunut jonkin verran, on kaikki (no, melkein..) lähtenyt nimenomaan hanurista, jota en edes haluaisi pienentää. Ottaisin tuollaisen ampiaisvartalon ihan mielelläni!! Naiselliseltahan se vaan näyttää, jos on kunnon perse, niin ne väittävät J-Lostakin..

40
11.03.2003 19:27

Se rasvaei tunnu koskaan lähtevän sieltä mista haluis. Vaikka en mä nyt valita. Täytyy vaan olla tyytyväinen itseensä. Oli puhetta lantion ja vyötärön ympäryksestä. Entäs peppu ja reidet? Mun pepun ympärys on n.87cm ja reiden 47cm, mites muilla? Uskaltaako joku muu laittaa omansa?

41
11.03.2003 19:30

Mun mielestä peppu voi olla suht kapea, mutta pyöreyttä pitäs vähän olla. Itse yritän just treenailla vähän tota pyöreyttä. Mutta makunsa kullakin. Mutta en haluis J-Lo peppua...

42
11.03.2003 19:44

J-Lo peppu on just porno! ;)

43
11.03.2003 20:09

Puhut erikseen lantion- ja pepunympärysmitoista. Siis täh? Eikös se ole yks ja sama asia? Itseltäni en voi ainakaan mitenkään erikseen mitata noita ympäryksiä. Lantionympäryshän mitataan juuri leveimmältä kohdalta, ja eikös se ole juuri se pylly?!
Vai olenko sitten jotenkin epänormaalin mallinen...?!

44
# Fox
11.03.2003 22:01

Samaa mieltä Päärynän kanssa! Lantionympärys on vartalon levein kohta eli takapuolen päältä mitattuna.

Päärynä! Mulla on samansuuntaset tavotteet kun sulla noiden senttien suhteen! Eli tavoteltava lantionympärys ois 93-95 cm. Mun naisihanteeni ei ole tikkulaiha. Mun mielestä naisvartalossa saa ja pitää olla pehmeyttä kohtuudella (tietenkin lihasten päällä) Minna Pajulahti on hyvä esimerkki= naisellinen, hyväkuntoinen,hyvännäköinen

Mulla toi suhde vaakaan on se, että 62 kg on se raja, jonka yli en anna painon nousta eikä se helposti nousekaan siitä. (pituus 170 cm) Kaikki siitä alaspäin on positiivista, tosin en halua laihtua viittä kiloa enempää. (omituinen ja poikkeava naisihminen??)Peili,mittanauha ja eräät napakat housut on sitten ne, joilla huomaa muutokset kropassa.

45
12.03.2003 00:04

Huh teidän juttuja, teettekö muuta kun hillutte mittanauhoinenne peilin edessä? ;-)

(jos muuten on vyötärö alle 60cm, niin ei siinä sitten saa varmaan pahemmin vatsa- eikä selkälihaksiakaan olla, pelkkää nahkaa...Lihaksikas keskivartalo näyttää kyllä ko. ruipelomallia paremmalta ja terveemmältä- mun mielestä)

46
12.03.2003 00:53

"Jos muuten on vyötärö alle 60cm, niin ei siinä sitten saa varmaan pahemmin vatsa- eikä selkälihaksiakaan olla, pelkkää nahkaa"

Niinpä. Tämä ilmiö tunnetaan myös nimellä narsismi ;)

47
12.03.2003 06:18

"teettekö muuta kun hillutte mittanauhoinenne peilin edessä?"

Jaa'a, mä heilun ilman mittanauhaa pullistelemassa väh. 3 kertaa päivässä ;)

48
12.03.2003 08:35

Musta toi painoindexi on tosi kiva, se kertoo aina totuuden. Bodaritkin on ihan v*tun ylipainoisia ja eikä tälläsistä mahdollisuuksista edes mainita missään kun painoindexiä kehutaan jossain tanan hienostokuntoilulehdissä. Joojoo painoindexi sanon mää, hohhoh.

49
12.03.2003 10:17

Mun mielestä lantio mitataan juuri siitä mistä takamus alkaa eli luiden kohdalta. Mittaus saattaa hieman mennä persauksen päälle. Mitä olen katsonu esim vaate kuvastoista niissä kehotetaan mittaamaan just tosta. Eikös peppu ja lantio ole vähän eri. Von tietty olla väärässä.
Vai ei alle 60cm vyötäröllä voi olla lihaksia. Kyllä mullaon ainakin jotain lihaksia tuolla vatsassa on ja ympärys 57cm. Mut miten vain makunsa kullakin. Itse on mielelläni kaponen, vaikkei hirveitä muskeleita oliskaan.

50
12.03.2003 10:30

siis, selittäkää sit tää, mun lantio on 93cm ja vyötärö 71cm, rinnanympärys 102cmja paino 69 ja pituus 171

olenko läski?

:D

nimimerkillä epätietoinen

51
12.03.2003 10:45

Pepun ympäryksestä en osaa sanoa, taitaa olla mutaman sentin leveämpi kuin lantio. Kaikkein levein kohta on reisissä tossa hävyn kohdalla. Voi ja reidessä löytyy mittää leveimmässä kohdassa 54 cm mut sitten pohkeet on oikein sirot. Ihan huipun näköistä kun on minihame päällä, jos nyt kerrankin saa itseään ihan ääneen kehua. :)

Heh, hyvä nami, just niinku jotkut teinitytöt. :) Mut et mun mielestä näin äkkiseltään läskiltä vaikuta. Siis jos ihan tosissaan kysyt. :) Mä en aina osaa lukea rivien välistä. :)

Mun mitat on nimittäin melkein samat paitsi vyötäröön paljon lisää ja painosta pois 12 kg ja pituudesta 16 cm. Että joku muu tässä taitaa olla vähän "läskimpi" ku sä! ;)

52
12.03.2003 10:48

ei tarvi hillua koko päivää mittanauha kädessä, kun on vasta ottanut mitat laihdutus- ja kuntoilu-"urakan" aluksi. :) Sit on hyvä katsella vanhoja ja uusia mittoja sit joskus tässä. :)

Sitä kaunista päivää odotellen...

53
12.03.2003 10:52

mähän oon teini, ainakin nykyään kun olen totaalisesti hourahtanu tähän itsensä fiksaamisen maailmaan.. kaverit tossa ehdottelee jo lääkärissä käyntiä, saiskohan sieltä saikkua että vois nukkua päivällä ja vetää enemmän lenkkiä ja punttia :)
do, koitetaan taas vakavoitua...

54
12.03.2003 11:37

Mä haluun isona Auktorisoiduksi Pepunmittaajaksi. Ja huomio, naisasiakkaat only!

55
12.03.2003 11:57

siihen tarvitaan protsku oikein lisenssi siihen pepunmittaamiseen ja tietty asianmukaiset välineet :) lue pääsyvaatimukset ketjusta "millainen miehen tulee olla ..." :)

56
12.03.2003 12:17

Arvaas mitä, minä kuule vaan oon päivät kotona mut siltikään ei tuu lähdettyä kuntoileen. Oon vielä niin laiska ja vasta aloittamassa uutta kuntoiluelämää näin seitsemän vuoden lösöilyn jälkeen. Voisit lähettää mulle kanssa vähän tuota intoa ja hourahdusta. :)

57
12.03.2003 12:21

Minun kamuni tahtoo perustaa pimppikarvaparturin... :) sähän voisit siihen liikkeeseen laittaa ton mittauspalvelun. :D

58
12.03.2003 12:30

joo, pimppikarvaparturi+pepunmittaus t:mi Protsku :)

aikaaaaa hyvä :)


Bumbli mitä sä teet siel kotona, luet Trendii ja vedät suklaata vai? nyt akka ylös ja käytä aikas siihen että susta tulee sellainen kun haaveilet lukiessas niitä lehtiä !!! :)

tää oli siis puhdas arvaus sun puuhista...

juma jos mulle joku sois viikonkin loman niin mie plikka ainakin pidentäisin mun lenkkejä aamulla kahteen tuntiin ja nukkuisin aina välissä ja ehtoolla uusiks. loistavaa elämää olis se mun mielestä.

59
12.03.2003 12:47

No täällä mie nukun siihen kymmeneen ja syön ja luen Kalevan ja alan tekeen PRRRKELEEN lopputyötä... siihen ne mun päivät menee. Mut toki aina välillä herään klo 9 ja käyn uimassa tai jätän työn tekemättä ja käyn salilla... :)

Niin ja Trendiä en lue ku se tuntuu olevan vaan tsadilaisille tehty lehti... ;)

60
12.03.2003 13:13

joo, tsadilaisille hyvinkin :) et menetä mitään, täyttä skeidaa useinmiten mutta kun ottaa semmosina hömppäkerta-annoksina joskus ni ihan okei kun asennoituu sopivasti hih.

no, tee itelles ihan päiväohjelma niinku olisit duunissa. esmes. aamulla lenkki, lopputyöduunia 10->? ja sen jälkeen punttisali tms.

kaikkein helpointa sillä lailla pitää kiinni rutiineista ni noi liikuntamäärät ei puolivahingossa repsahda harrastelu-asteelle. siis jos oikeasti haluat treenata, se pitää ensin päättää se.

61
12.03.2003 13:40

Oli mullakin joskus Tepa82:n mitat - tosin silloin painoin 45 kiloa, enkä syönyt päivän mittaan kuin pari palaa leipää ja suklaapatukan.

Tuli tossa vain mieleen, että onko mulla jotkin jättireidet? Painoa on 52 kg ja pituutta 161 cm, mutta reidet ympärys takapuolen "taitekohdasta" on 54 cm! Vyötärö on tuossa 66 cm, lantio 92 cm. Kun meinaan jotenkin tuntuu siltä, että olen yksin tämmöisessä reisifriikkikategoriassa...

62
12.03.2003 13:50

...ehkä se vähän auttais tällasta saamatonta immeistä...

Toi aamulenkki vois olla aika kiva juttu. Mut ei hikeen saakka, kun en voi näin talvisaikaan käydä edes joka päivä suihkussa, täytyy urheilut aina ottaa suihkupäivänä. :)

Näittekö muuten Ilta-Sanomassa rouva Tellervo Koiviston "lausuntoa"?

63
12.03.2003 14:33

ei, mitä tepa sanoi?

64
13.03.2003 12:04

Manki en usko, että sun reidet on mitkään friikit. Varsinkin jos on lihasta. Itselläni on silti aina ollu joku ihme reisi kompleksi. Vieläkin 47cm mitalla tuntuu välillä liian paksuilta. Kyl on tyhmää...

65
13.03.2003 12:09

Mun mielestä mun mitat ei oo mitenkään liian pienet. Tai mulla taitaa kyllä olla omasta kehosta vähän vääristynyt kuva. Eilen sovittelin vaatteita hm:llä ja koon 34 paita oli mulle vyötärön kohdalta ihan liian iso. Silloin aloin miettiä, että onko mun muodot ollenkaan naiselliset. Taidan nähdä itseni ihan eritavalla, kuin muut. Kaaverit aina hokee mun laihuutta. Ärsyttää sekin, kun en nyt mikään anorektikko ole.

66
13.03.2003 13:03

Läskien läski laittaa nyt teille mittansa, jotta voitte lopettaa itsesäälissä kierimisen. Minulla on siis mittaa 167 cm, painoa 57 kg. Lantio on leveimmältä kohdaltaan eli pepun pulleimmasta kohdasta 93 cm, samoin rinnanympärys 93 cm. Mutta kauhistuksen kauhistus - vyötärö on 71 cm!!! Siitä saisi varmaan pari-kolme senttiä pois, jos kiskoisi rasvat vielä alemmas, mutta sitten olisikin jo six pack näkyvissä nykyisen "four packin" sijaan.

Että eipä tuo vyötäröympärys mitään todista laihuudesta/lihavuudesta. Minusta ei saisi ampiais-mallia kuin poistamalla kylkiluita ja kuihduttamalla ne lihakset, mitä on vähän saatu kerättyä.

Lopukaneettina, että reisi on siitä nivusen ja polven väliltä keskeltä mitattuna 53 cm. Pitäiskö ruveta elämään pyhällä hengellä? Tarkoituksella vähän provosoin... ;-)

67
13.03.2003 13:10

Haaaah! Mä pistän kyllä paremmaksi mitä läskiyteen tulee. Senttejä vaivaiset 160 ja kiloja reilun kuukauden laihistelunkin jälkeen kokonaiset 61!!! Mutta ah, mä olen niin YLPEE näistä läskeistä :)

68
13.03.2003 13:12

sä oot mun unelmien Muhku... ;)

69
13.03.2003 13:13

Kultaseni, mä tiedän sen! ;-)

70
13.03.2003 13:16

ja sähän tiedät mistä pienet tytöt on tehty...
ei pyhästä hengestä, vaan sokerista, siirapista, kanelista ja mantelista... ;))

71
13.03.2003 13:20

...ja tämmöset vähän isommat tytöt on vielä maustettu viskillä, konjakilla tai rommilla! :-)

72
13.03.2003 13:22

aivan... meinas ihan unohtua, jalo juoma on elämän suola :)

73
13.03.2003 13:25

Pakko kai se on jo komentoida jotain.. :) Siis oikeesti olen varmaan sit superläski..

Pimpulan pituus 165cm ja paino 63kg ja sentit kohdallaan ;) Peilin mukaan ihan jees ja musta ei saa sellasti riisitikkua tekemälläkään... Tyytyväinen näin ja huom. kesää kohti ollaan vasta menossa :)


74
14.03.2003 17:09

mun mitat: 160 ja 52. lantio 95, vyötärö 66, reisi 54 ja mä todella toivoisin saavani lisää senttejä joka paikkaan! oon aivan liian laiha, joka paikasta. mä oon aina unelmoinut sellaisesta seitsemän leivän uuni -tyylisestä takapuolesta ja hillittömistä reisistä mutta unta vaan näen. sais nyt ees painonsa jonnekin vähintään 55kg niin alkais näyttään paremmalta, naiselta. kamalaa olla liian laiha, kaikki jaksaa aina kauhistella, että eikö syö kunnolla jne.

75
14.03.2003 19:30

vedä tota kuubalaisten suosimaa broilerihormonia ni kylä turpoo, lisänyanssina suolen hallitsematon toiminta kahdeks viikoks ja pahan hajunen kengitys


:)

76
14.03.2003 20:39

Makunsa kullakin. Itse en tahtois olla 53kg lihavampi. Katselin äsken J-Loun leffaa, viimeiseen pisaraan. Ootteko nähnyt? Sen kroppaa kehutaan kovasti...Musta sen peppu on aikas iso ja reidet myös. Mittansa se sano leffassa 165cm/55kg. Enpäs usko...Mä en ymmärrä mitä hienoa on isossa takamuksessa. Omassa 86cm on tarpeeksi. Mut kuten sanoin makunsa kullakin.Miksi Sinnu toivot lisää senttejä? Etkös ole ihan sopiva jo?

77
14.03.2003 20:42

J Lo on alunperin tanssija joten kintut ja ahteri on luonnollisesti lihaksikkaat... ja muodokkaat ;)

78
16.03.2003 15:31

Se ei kyllä musta ollut lihasta, ainakaan kokonaan. Tarkotin vain , että miksi kaikki pitää sen persettä jotenkin ihmeellisenä? Itselläni on ollut aikoinaan niin iso perse. Nykyistä pienehkö peppuani en sellaseen leveeseen vaihtas, mutta makunsa kullakin.

79
16.03.2003 15:38

EIköhän se JLo:n perse ole pääsääntöisesti ihan lihasta. Yksi pointti, mikä tunnutaan unohdettavan aina noista hyväkroppaisista ulkomaan julkkiksista puhuttaessa on se, että valtaosalla niistä (JLo, Britney Spears, jne.) on personal trainerit, joiden kanssa ne treenaa useamman tunnin päivässä ja jopa omat ruokatrainerit, jotka vahtii niiden syömisiä. Ts. noille tähdille hyvännäköisenä pysyminen on koko päiväduunia, eikä niitä siksi mun mielestä tarvitse turhaan kadehtia tai itseään niihin verrata (jos ei ole itse valmis treenaamaan monta tuntia päivässä ja kyttäämään tarkasti syömisiään).

80
16.03.2003 15:45

olet Kutri oikeassa. Pointtini oli vain, että itse en kadehdi Jlota. Se saadaan kuviin hyvännäköseksi. Mutta kun olen katsonut sen leffoja näyttää ne perse ja reidet suht isoilta. Mutta se on mun mielipiteeni. Olen vain tyytyväinen, että peppuni on pienempi :)

81
16.03.2003 17:12

Oon aikalailla samoilla linjoilla Tepan kanssa. En itsekään pidä J. Lopezin persettä mitenkään upeana. Mun makuun se on aivan liian iso verrattuna sen muuhun kroppaan. Mutta tosiaan: makunsa kullakin. Taidan olla jotenkin poikkeava, kun joka puolella joku näyttää kehuvan JLo:n kroppaa, enkä pysty näkemään miksi..:)

82
18.03.2003 12:49

Hyvä Jossu! Vihdoinkin joku samaa mieltä. Mun mielestä monella esim suomalaisella ihan tavallisella naisella on parempi pylly.

83
18.03.2003 13:25

tavallisella suomalaisella naisella ainakin on sellanen "synnyttäjän unelma" muotoinen alaruumis.. vyötärö 73,5 ja takapuoli 103,5cm. noin viime mittauksella. tosin musta löytyy kyllä vielä (ei enää vuoden kuluttua.. *uhoaa itselleen*) rasvaa juuri tuoltakin suunnalta. mutta kun oon tässä laihdutellu jo 7kg (ja käynyt salilla samaisen puoli vuotta..) ja kilot on lähteny aikalailla tasasesti jokapuolelta niin kait toi mun mallini tulee oleen vaikka kiloja vielä enemmän putois.. että on se mukava jos joku tykkää isoistakin pepuista. ei kait kaikkien pidäkään tykätä samoista muodoista. ihmisiä on erimallisia ja onneks myös eri "tykkäämisiä".. mua kyllä suututtaa oma muotoni välillä. kun tuntuu että oon hieman liian selkeesti päärynä.. nykymuoti sitäpaitsi suosii kovasti tällä hetkellä aika tasapaksuja muotoja naisilla. sen huomaa jo vaatteista.. no joo. antaa nyt tän olla. mieli hieman maassa ja täytyy typeryyksiä jauhaa.. :/

84
18.03.2003 13:28

ja mitat tällä hetkellä 162,5cm ja 61kg. mut kiloja karistellaan vielä. pitkällä tähtäimellä ilman ihmediettejä..

85
18.03.2003 13:28

Ei tietenkään kaikkien pidä tykätä samoista muodoista, eikä onneksi kaikki pidäkkään. Toiset miehet pitää isoista pepuista ja toiset pienemmistä. Ja se hän on paljon pepun mallista kiinni, eikä ympäryksestä. Kapinoin vain siksi pienempien peppujen puolesta koska tuli tunne, että minua pieni lantioisena peppusena täällä sorretaan :)

86
18.03.2003 13:30

jatka vaan viivi samaan malliin. Vaikket mun mielestä, kyllä mikään pulska olekkaan. Se ei aina ole noista mitoistakaan kiinni. Lihashan painaa enemmän kuin läski :)

87
18.03.2003 13:35

viivin kans täysin samaa mieltä :) ja vaatteet on tosiaan tehty nykyisin pienipeppuisille.. saisivat tuoda JL-malliston suomeen :)

88
18.03.2003 13:45

Mä haluun kans sellasia vaatteita. on niin helevatun hankalaa löytää vaatteita kun lanteilta sopivat housut on vyötäröltä 10 cm liian isoja. Mun ongelma on toi "tiimalasi"tyyppi-leveä lantio ja kapea vyötärö. Sellasille ei missään henkkamaukkalassa vaatteita ole olemassakaan!No,nyt ei tosin oo sitä ongelmaa kun on toi maha pyöristyny, mutta normaalisti.Kuinkakohan moni nainen oikeesti menee siihen peruskaavaan?

89
18.03.2003 14:09

Mä en myöskää erityisemmin tykkää Jennyn pepusta. Mut siihen varmaan vaikutta se, että mulla on kuites aika pieni peppu. Enemmän sit kiinnitänkin huomiota rintavarustukseen. Eli pidän enemmän omanmallisesta vartalosta.

Mut jännä ettei suomalaiselle naiselle löydy siis sopivia housuja. No jospa se alkais muuttumaan sen naisten mittauskampanjan tuloksena.

Mulla ongelmana se, että hartiat on kokoa 36 samoin lantio, mut rinnat kokoa 42 ja maha kokoa 40 noin suurinpiirtein, eli ne läskisimmät paikat on isoja. Jos tahtoo rinnoista kiinni menevän takin niin hartia t sit roikkuu kyynärpäissä. :)

Sit lopuksi vielä hyvä esimerkki lihakset vastaan läskit: mun kaveri on noin 4 cm mua pitempi mut paino meillä on täsmälleen sama. Vyötärönympäryksessä onkin sitten 20 cm:n ero... :D

90
18.03.2003 14:12

joo. enhän mä enää niin pulska oo. nyt oikeestaan samois mitois mitä suurimman osan aikuisiän ollut (enkä oo kyllä aiemmin ollut minkäänlaisesta liikunnasta kiinnostunut -kiitos peruskoulun ja lukion liikunnanopettajan). tuli vain tuossa masennusaikana melki kymmenen kiloo lisäpainoo. ja vaikka paino ei tosiaan kaikkee kerro niin oon sen verran vähän aikaa salilla käynyt että ei tuosta vielä kauheen paljoo lihasta oo. vaikkakin teen treenit kyllä irvistellen etten mitenkään pienillä painoilla. tavotteena ollut lähinnä olemassa olleen lihaksiston säilyttäminen kun laihduttelee. mutta pitemmällä aikavälillä (eli ensi vuoden kesään tai sitä seuraavaan) sitten otetaankin tavotteeks myös lihasmassan kasvu.. eli vaikka olisi isokin takamus vielä silloin niin ainakin sen tulee olla kiinteä. vielä kun siinä on kovasti parantamisen varaa. ei näin lyhyes ajas ihmeitä oo saanu vaikkakin hyvän alun.. ja mikä mukavinta oon innostunut liikunnasta eli ehkä voin olettaa että muutos vielä kaposempaan olemukseen on mahdollista. jos ei kiloissa niin senteissä.. ja kiitos kannustuksesta :)

91
18.03.2003 14:30

ei kai se nyt tarkoita jos on peppua niin ei ole rintoja... :)

92
18.03.2003 16:29

Toivottavasti en nyt ainakaan oo semmosta menny väittämään... iik...

93
18.03.2003 17:12

Mun ongelmani taas esim tiukkaa paitaa ostaessa on se, että rinnoista ja hartioista puristaa xs, mutta vyötäröltä se on iso. Sit kummastelen toisinaan housuja sovittaessani sitä, että ne saattaa puristaa takamuksesta, mutta reisistä on ok. Musta hassuinta tässä on se, että mulla lanteet ja peppu on suht pienet ja reidet taas "lihaksikkaat"

94
24.03.2003 16:13

on ihan pakko kommentoida ku tosta pyllystä on niin keskusteltu.. Kokoon en puutu, mutta kyllä tahtoisin sen muotoisen pyöreän pepun. Takamuksen koko ei ole musta ollenkaan olennaista, vaan sen muoto.Isohkokin pylly voi olla nätti, kun se on lihaksikas ja kiinteä. Laiha pylly on usein sellanen lättänä, joka ei todellakaan ole eduksi!! Mieluummin vähä liian iso kun lättänä. Nojoo.
Pakko kai munkin on tähän kommentoida vielä noista mitoista, että mun senttimääräinen kokoni on kai aika ok(lantio 89-vyötärö63-reisi51 ja rinta87..pienet),mutta löysää nahkaa kyllä löytyy. Ja vatsaselluliittia, miettikää sitä. Hui kamalaa. Mutta työsarkaahan pitää aina olla,ettei ihan toimettomaksi jää. Nii.

95
24.03.2003 16:19

Kylläpä oli taas kiva päättää työpäivä ajattelemalla JLo:a :)

96
24.03.2003 16:26

"personal trainerit, joiden kanssa ne treenaa useamman tunnin päivässä ja jopa omat ruokatrainerit, jotka vahtii niiden syömisiä. Ts. noille tähdille hyvännäköisenä pysyminen on koko päiväduunia, eikä niitä siksi mun mielestä tarvitse turhaan kadehtia tai itseään niihin verrata"

Niinpä. Voisiko joku vielä kertoa minullekin että kuka on J-Lo? Minulla on tuo filmitähtien tuntemus jäänyt jonnekin 1950-luvulle ja Marilynin tasolle...

97
24.03.2003 16:28

J-Lo eli Jennifer Lopez.

Laulaja jolla on hyvä perse ;)

98
25.03.2003 18:45

Kertokaa mulle mitä hyvää siinä perseessä on. Esimerkiksi sinä lohku katsos aikas kuluksi pari J-Loun leffaa. Sen perse on iso ja reidet myös. Maku asioista ei sais kiistellä, mutta alkaa ärsyttää sen ison perseen kehuminen...

99
26.03.2003 07:33

Tepalla taitaa olla joku pakkomielle J-Lo:n pepusta... ;-)

Ja oma mielipide asiaan - joskaan en ole sille ehtinyt ihan Tepan vertaa aikaa ja ajatuksia uhraamaan :) ---> Mieluummin J-Lo -peppu kuin joku onneton laiha lätyskä...

100
26.03.2003 11:49

ihan samaa mieltä:)
vaikuttaa tepan innostus asiaan siltä, että hänhän on ilmeisesti todella todella laiha, ja ottaa luontoon, kun "isoa" (lue: hyvinmuodostunutta) peppua kehutaan.. :)

101
26.03.2003 12:05

Siltä vaikuttais ;-)

Itsekin olen kyllä vielä vähän liian tikku, mutta J-Lo:n peppu ei silti ärsytä, pikemminkin koen sen hyvänä kannustimena :-)

102
26.03.2003 12:50

Minä kyllä myisin vaikka oman mummoni, jos vaan saisin Jennyn hanurin oman lätyskäni tilalle.

103
02.04.2003 13:43

Ei se peppua muakaan ärsytä vaan sen kehuminen. Itse olen mielellään hoikka. Peppuni on pieni, mutta hyvän mallinen. Pointtini oli vain etten ymmärrä ylistystä, mutta antaa asian nyt olla.

104
02.04.2003 13:54

Mulla on varmaan jotenkin erikoinen maku. Kuten myös ilmeisesti mun avomiehellä, jonka mielestä Lopesin peppu on iso. Nyt on kyl pakko jättää tää aihe...

105
02.04.2003 14:17

...noista nykyajan vaatteista (joista tuli jo aiemmin palautetta). Eli onko se ihmekään, kun esim. H&M:n housut on mallia "löysät vyötäröstä mutta tiukat persiistä ja reisistä", että naisrukille tulee kaiken maaliman komplekseja. Harva NAINEN nyt sentään on ko. housujen mallinen. Teinitytöt ovatkin sitten asia erikseen.

106
02.04.2003 15:01

mulla on aina melkeen se ongelma ku meen osteleen housuja.. pepun ja pepun alapuolella jää "pussit" ja vyötärö yleensä jonkin verran iso.. oon koittanu ostella aina tuumakoissa mutta aina jää ton pepun alle pussit.. jos taas osta ihan numerokoossa lahkeet on joko liian pitkät tai lyhyet ja taas toi pussi ongelma..

mittojani.....:

rinnanymp. (alauolelta) 73 cm, vyötärö 63 cm, lantio 83 cm, pituus 162 cm, paino 51 kg, jalat n. 80 cm (nivusesta)

107
02.04.2003 15:03

ja mitä tohon J-Lo:hon tulee niin kyllä mulle ainaki kelpais sellanen peppu..

108
02.04.2003 15:20

Jalat 80 cm?? Olitko sä se, jolla on voimistelutausta?

109
02.04.2003 15:25

Niin ja sanoohan ne miehet mitä tahansa kenestä tahansa naisesta, joka ei ole varsinaisesti tyttöystävän näköinen... Siis oman naisensa EDESSÄ :-)))

110
02.04.2003 15:25

tarkoitatko että lantiosi on pepun leveimmältä kohdalta mitattuna 83 cm?? Mun mitat on aika samaa luokkaa muuten ku sulla (vyöt. 62, pit 164cm,52kg), mutta lantion ympärys sellasta 88 cm. Ja jalat on sulla kans melkoisesti pienemmät, mulla ihan pyllyn alta (taitekohdasta mitattuna 51cm, siis yks jalka).
Miten kummassa oot saanu alavartalostas noin piskuisen?

111
02.04.2003 16:37

Vai puhuiskohan Kukka-maaria jalkojen pituudesta..?

112
02.04.2003 22:29

...olet syntynyt hei 1988 (jos katsoin oikein). Eli menet sarjaan teinitytöt! Mä puhuinkin naisista, eli meistä vanhoista jääristä...

113
02.04.2003 22:56

Mä ainakin ihailen JLon pyllyä ja jalkoja sen takia, että kovalla työllä pystyisin saamaan itselleni about jotain sen suuntaista. Tällä ruumiinrakenteella ei ole toiveita "trendivartalosta": tikkujaloista ja poikamaisesta lantionseudusta. Eli pitää yrittää tahdätä siihen toiseksi parhaaseen vaihtoehtoon. Tosin olen psyykannut itseäni jo niin paljon, että kakkosvaihtoehto alkaa näyttää ykkösvaihtoehdolta... Tosin perä ei vielä näytä paljon miltään, mutta onpahan ainakin tavoitteita.

114
02.04.2003 23:12

Eikö me päästä tästä J-Lo aiheesta? Mä tiedän monta ihmistä jonka mielestä sillä on iso pylly ja reidet. Siis tarkotan isolla muodokasta. Muodokason ok. Mutta satun itse pitämään hoikista. Muotoakin saa olla ja lihasta kohtuudella..Äh en jaksa selitellä. te saatte tykätä mä en...

115
09.04.2003 14:44

Tepa, olen täysin samaa mieltä, että J-Lolla on iso ahteri ja reidet. Ja mikäli Maid in Manhattan -leffan traileriin on uskomista ja samaten muutamiin valokuviin, niin en menisi väittämään, että kyseessä on silkkaa lihasta oleva pallero. Kyllä siellä näytti jotain sel.... olevan mukana.

Lattaperse on ruma, lihaksikas peppu kaunis, mutta kohtuus kaikessa! Jos suomalaisella muijalla on J-Lo ahteri, niin johan haukutaan ties millä nimillä. :o

116
09.04.2003 15:08

Nalle vois heittää tähän miehen kommentin vaihteeksi.

Ensinnäkis JLo:n perse on kuuluisa ja haluttu vain sen takia että se on JLo:n perse. Mun mielestä se perse on leveä ja huononmallinen perse. Paras perse on sellanen fittnessperse tai pikajuoksija/hyppääjä- perse. Ja kun nyt tarkotin tällä sitä että JLo:n perse on huono perse suhteessa näihin viimemainittuihin perseisiin. Noin yleisesti se on keskivertoperse.

Esim. Britney Spearsilla on parempi perse.

Perseitä on monenlaisia kuten mielipiteitäkin. :)

117
09.04.2003 16:14


Suhteellisen samaa mieltä nallen kanssa!
En haluaisi itselleni JLo:n persettä, enkä reisiä!
Kuulun myös siihen porukkaan, kenen mielestä hoikka on kaunista.

118
09.04.2003 16:33

Perse voi olla iso ja lihaksikas, JLo:n perseen malli ei vaan miellytä. Esim. naiskehonrakentajan perse off- kaudella on ihan jees. Vähän löysempikin iso perse voi olla ihan jees mutta JLo:n perse ei! Nyt tulikin jo perseasiaa ihan tarpeeksi!:)

119
09.04.2003 16:39

Mielummin sopiva perse kun liian pieni ;)

120
10.04.2003 14:08

Jee! Vihdoinkin joku samaa mieltä. Luulenpa, että ne jotka kehuvat J-Lota maasta taivaaseen eivät ole nähneet häntä bikineissä tai muissa tiukissa vaatteissa. Hänen leffoissaan huomaa hyvin tuon ison pepun ja reidet.
Sopiva perse kuulosttaa hyvältä. mitä sitten tarkoittaakin. Kyllä pieni peppu on musta söpö jos se on tiukka ja hyvän mallinen.

121
10.04.2003 14:16

Tämä keskustelu on ihan perseestä.

*nauraa innoissaan omalle nokkeluudelleen*

122
10.04.2003 14:18

Hyvä oivallus!

123
11.04.2003 11:20


Mulla peba rupes lähenteleen jo tuota mallia JLo..tai oikeastaa on sitä jo...noiden ylimääräisten kilojen takia...Ei herkkua!...

124
11.04.2003 11:39

Hei, ei haukuta meitä perseviä ja reiteviä!

125
11.04.2003 11:43

Nyt lopetatte tuon läpänheiton tai lähden vetämään perseet kesken työpäivän.

126
11.04.2003 11:45

Perseessä pitää olla LIHASTA, myös miesten perseessä. ;) Nainen ei saa olla liian "kuiva" vaan sellanen naisellinen. (mä olen sit loistava selittään) :D

Ja totta tää keskustelu on perseestä.

127
11.04.2003 12:09

nyt en sanokaan mitään vaikka meinasin :)

128
11.04.2003 12:11

Sano nyt vaan kun mielestekee kuitenkin. ;)

129
11.04.2003 12:13

se oli ollu ihan perseestä vaan.. :O

130
11.04.2003 12:16

ei kai perse ole mikään VAAN? ;)

131
11.04.2003 12:19

totta, ei ole. Perse on paljon enemmän;)

kirjaudu sisään jos haluat vastata

Kysymykset » Kauneus » Hei te naiset, jotka...