Keskustelut » Kuntosaliohjelmat » treeniohjelma+ravinto

treeniohjelma+ravinto

3266
5. huhtikuuta 2002 13:56

Olisiko kellään antaa käyttöön hyväksi havaittua viikkotreeniohjelmaa + viikkoruoka"menyytä".
Alkaen aamupalasta iltapalaan.
Vinkkejä myös mitä kannattaa syödä ennen ja
jälkeen treenien.
Olen kiinteyttämässä 2 lapsen odotuksen jälkeisiä löllöjä.
Harrastan spinningiä,pumpia sekä bodycombattia yhteensä n. 3 kertaa viikossa.Harvemmin kuntosalia ja aerobic tunteja.
Autakkaa minua pääsemään taas takaisin mittoihini...

Kiitos tuhannesti etukäteen..


Vastaukset: 7

#1
08.04.2002 11:20

On lähes mahdotonta tehä sinulle täysin valmista ja kattavaa ravinto-ohjelmaa sinua tuntematta ja mittojasi tietämättä. Mutta teen sinulle rungon jota voit muokata.

Spinning, pump ja combat ovat loistavia treenimuotoja. Jos todella haluaisit vielä nopeammin tuloksia näkyviin, voisit ottaa käyttöön myös aamulenkit mikäli mahdollista. Tosin kyllä kolme kovaa treeniä viikossa auttavat jo kummasti.

Aamupala: aamupalalla sinun tulisi syödä paljon hitaasti imeytyviä hiilihydraatteja kuten puuroa, täysjyväleipää ja proteiinia(rasvattomat leikkeet, raejuusto, rahka, vähärasvainen juusto) ja hieman hyvälaatuista rasvaa(esim oliiviöljy, pähkinät yms..)

Lounas: ehkä hieman totuttua pienempi lounas joka koostuu suunnilleen suhteista, 1/4lihaa/kalaa/kanaa, 1/4 riisiä/pastaa, 1/2 kasviksia

Päivällinen:sama kuin lounas

Iltapala:olemattomasti hiilihydraatteja, kohtuullisesti proteiineja ja rasvaa. Esimerkiksi raejuusto+pähkinät ovat hyvä yhditelmä, myös esimerkiksi fetasalaatti oliiviöljyllä käy hyvin.

Näiden neljän pääruoan välillä sinun olisi hyvä syödä pieniä välipaloja, jotta välttyisit pahimmalta nälän tuntemukselta ja et söisi pääaterioilla niin suuria annoksia. Treeniä ennen on hyvä houlehtia hiilihydraatin saannista n 2-3 tuntia ennen treeniä, ja ottaa vaikka vihreä tee n1h ennen treeniä. Treenin jälkeen palautumisjuoma olisi omiaan, mutta voit ottaa myös nopeat proteiinit ja hiilihydraatit kiinteästä ravinnosta.

Mutta jos haluat aivan tarkan ohjelman, niin minulla olisi tänään aikaa. Joten laita näkyviin painosi, ikäsi, kuinka paljon haluat tiputtaa painoa, tiputus aikataulusi ja tavallinen päivärytmisi. Toivottavasti tästä oli jo apua.

#2
08.04.2002 14:46

Tässä lisätietoja!

Paino 64 kg, 27 v painoa poís n. 5-8kg,
unelmoin rantakondiksesta kesäksi.
Aamun aloitan puurolla,
lounas työpaikkaravintolan sörsseliä, tarjolla milloin mitäkin,
kotona perus kotiruokaa, lasten makuun..
emme käytä kovin rasvaisia ruoka-aineksia, rasvattomia maitotuotteita---> oliiviöljyä.Emme myöskään pahemmin kasviksia tai hedelmiä....
iltapalaksi puuroa, leipää, jugurttia.
Arkisin ei juuri ylimmääräistä tule syötyä
Viikonloput aivan järkyttäviä mässäilypäiviä, en pysty hillitsemään himoani..
Kiitos todellakin avustasi.

#3
08.04.2002 15:02

Kesä on kyllä jo aika lähellä, että siihen mennessä on aika vaikeaa saada tuo 5-8kg pois. Yksi hyvä vaihtoehto sinulle voisi olla Body For Life-kilpailu, joka perustuu vähäkaloriseen diettiin ja siinä tulee melko nopeasti tuloksia. Sen avulla tavoitteesi voisi olla hyvinkin mahdollinen. Tämä ohjelma vaatii kyllä aikamoisia ponnisteluja, mutta voisi olla sinun kohdallasi kokeilemisen arvoinen. Melkoisen arvokkailta kyllä tuntuvat nuo aloituspaketit, mutta onko n 300€ sitten lopulta niin iso uhraus terveyden ja ulkonäön eteen?

Mutta itse en pysty tekemään sinulle sellaista ohjelmaa, jonka avulla pystyisit laihtumaan noin nopeasti, sen sijaan voisin tehdä pidempiaikaisen ohjelman, jonka avulla laihtuisit, mutta et kovinkaan nopeasti. Eli jos haluat todella kesäksi kuntoon, niin kannattaisi kokeilla BFL-ohjelmaa. Tiedä vaikka voittaisit?

#4
08.04.2002 15:11

Kyllä olisin iloinen pidempiaikaisesta ohjemasta.
Tarkoitukseni kun on kuitenkin jatkaa urheilua sekä muuttaa elämäntapojani terveellisemmiksi...

Sanotaanko että iloinen olen kaikesta positiivisesta muutoksesta, myös hitaista.
On vaan niin puuduttavaa välillä kun tuntuu ettei tapahdu mitään..

#5
08.04.2002 15:40

BFL-ohjelma voisi olla edelleenkin sinulle hyvä, siitä ainakin saisi hyvän "iskun" terveemmille elämäntavoille. Valitettavasti en ehti juuri nyt tehdä sinulle ohjelmaa, mutta teen sen vaikka tänään illalla jos sattuisi löytymään aikaa. Mutta sinun kannattaa tutustua Timo Immosen harmonista diettiä koskevaan artikkeliin, siitä saat paljon hyvää tietoa terveellisestä ruokavaliosta.

#6
08.04.2002 15:54

kiitos avustasi,
tutkin sen artikkelin.
"ensiapua" sainkin sinun perusohjeesta..

Aurinkoista päivää sinulle!

palaillaan..
Ajattelin lähteä kokeilemaan Ruoholahden Wellnessiin Corea--Toimii kuulemma hyvin juuri keskivartalon ongelmakohtiin ;D

#7
08.04.2002 21:38

Perusaineenvaihduntaan on monia laskutapoja,mutta sinulla se on hieman alle 1500 kaloria, kun vielä otetaan huomioon liikuntaa kaloriatarpeesi on n.2000. Eli sinun tulisi pystyä syömään hieman kulutustasi vähemmän. Ja mieluusti samalla lisätä hieman liikuntaa jos mahdollista. Määriä minun on lähes mahdoton lähteä antamaan, ne sinun pitää laskea ja pohtia itse.

Aamupala:Puuroa, oliiviöljyä puuroon, monivitamiini valmiste(Esim vitacomp), kalaöljy kapselit/kalanmaksaöljy, Vihreä tee, Täysjyvävilja leipä, rasvaton kinkku, vähärasvainen juusto, tuoremehu lasillinen

Välipala:hedelmä/jugurtti/täysjyväleipä+kinkku+juusto+vihanneksia


Luonas:Ateriankorvaaja/ kevennytty ja "siistitty" työpaikkalounas

Välipala:sama kuin muut välipalat

Päivällinen:sama kuin luonas

Välipala:sama kuin muut välipalat

Iltapala:Salaatti+raejuusto+oliiviöljy/raejuusto+pähkinät/maitorahka+pähkinät/proteiinijuoma+mantelit

Tässä hyvä perusruokavalio. Pyry välttämään töissä kaikki kastikkeita ja liikaa hiilihydraattia ja kovien rasvojen syöntiä. Kun syöt palvon välipaloja niin pääruokailujesi koot pakostikkin pienevät. Jos työpaikka ruokailusta on mahdoton saada terveellistä, suosittelisin ottamaan ateriankorvaajat käyttöön. Näillä eteenpäin.

kirjaudu sisään jos haluat vastata

Keskustelut » Kuntosaliohjelmat » treeniohjelma+ravinto