Keskustelut » Kuntosaliohjelmat » Itsepuolustusta harrastavan saliohjelma

Itsepuolustusta harrastavan saliohjelma

2810
22. maaliskuuta 2002 17:13

Käyn 3 kertaa viikossa salilla seuraavanlaisella jaottelulla:

1.päivä
selkä, alkulämmittely maastavedolla

2.päivä
olkapää, ojentaja alotus rinnallevedolla

3.päivä
tissi,hauis höysteenä kyykky

lisäksi 3 kertaa vkossa itsepuolustusta a 2h kerta

kannattaisiko levon kannalta läväyttää salireissut samoille päiville kuin tuo itsepuolustus? jolloin tulis 3-4 päivää lepoa/vko

Vastaukset: 4

#1
23.03.2002 19:36

Mielummin kannattaa treenata yksi tehokas treeni päivässä, kun kaksi vajaatehoista. Itsepuolustuslajit tuppaavat vaan olemaan melko vaativia ja niiden treenit intensiivisiä. Jäähän sinulle nytkin yksi lepopäivä viikossa, joka on aivan riittävästi.

#2
24.03.2002 12:23

Joo, ehdottomasti kamppailut ja salit eri päivinä. Kannattaisi myös harkita jalkojen järjestelmällisempää treenausta, vaikka tuntuisikin, että ne saavat riittävästi kyytiä itsepuolustustreeneissä. Treenit kuitenkin hyvin erityyppisiä ja jalkatreenit tukevat myös kamppailuharrastusta. Lisäksi yhden kehonosan jättäminen vähemmälle treenille voi harmittaa jossain vaiheessa. Se voi myös vaikeuttaa muiden lihasryhmien harjoittelua ja johtaa myöhemmin loukkaantumisiin.

#3
24.03.2002 23:18

@ssaa! n oikeassa siinä, että kannattais treenata jalkoja vielä erikseen. Varmaan haluat käsiisi ja jalkoihisi voimaa,mutta ennen kaikkea nopeutta? Sinuna ottaisin ihan pelkän jalkapäivän treeniohjelmaan. Rinnallevetoa, kyykkyä, pohkeet ehkä vielä etu-ja takareidet. Kannattaisi varmaan hakea enemmän räjähtävää ja pikavoimaa, kuin massaa.

#4
25.03.2002 07:52

Jalat on kyllä ihan hyvässä kuosissa, siitä kiitos pitkäikäiselle sählyharrastukselle. Nyt tarkoitus on lähinnä ylläpitää jo hankittua kuntoa. Ja kyllä kyllä nopeusvoimaa on tarkoitus saada. Eli pidetään muuten ´treenit ennallaa ja otetaan jalkapäivä mukaan. kiitoksia vastaajille

kirjaudu sisään jos haluat vastata

Keskustelut » Kuntosaliohjelmat » Itsepuolustusta harrastavan saliohjelma