Keskustelut » Kauneus » Kuntonsa näköiseksi

Kuntonsa näköiseksi

16493
18. lokakuuta 2002 15:27

Jeps tällänen juttu.

Juoksen cooperissa 2900m, nostan penkistä 65kg, vedän 8 leukaa, ja muutenkin kunto ja voima on varsin hyvää luokkaa 16-vuotiaalle, mutta kuitenkin se häiritsee etten näytä tuon edellyttämältä, eli mahassa löllyy läskiä ja kädet ovat tavallista ohuemmat. Nyt kysyisinkin teiltä foorumistit miten pääsin sen näköiseksi(urheilullisemmaksi), kun monet ystäväni ovat vaikka ovat paljon huonommassa kunnossa.

Elämätavoista sen verran, että ruokaa tulee mielestäni syötyä riittävästi 2lämmintä ateriaa päivässa ja aamupalat ja välipalat. ns roskaruokaa menee 2kk seuraamisella joidenkin mielestä paljon, eli keskim. viikossa tämän verran ½ps sipsiä, 350g karkkii, 4-5suklaapatukkaa, 1-3 jätskiä, 1 hamppariateria, 1pitsa, 1kebab. Mites ajattelette? Urheilua harrastan tämän verran: 1 koko vartalotreeni punttiksella viikossa 1-2krt viikossa 30-40min lenkki, kotona joka ilta 60vatsalihasliikettä, pientä hauistreeniä ja muutama punnerrus.

Kiitoksia asiallissita vastauksista

Vastaukset: 4

#1
18.10.2002 15:45

Ihan ensimmäiseksi noi roskat pois. Ei tartte kaikkea, mutta käytä niitä itsesi palkitsemiseen maks. kerran viikossa.

Pidä huolta, että joka viikko tulee lenkkiä ja punttia yhteensä vähintään kolme kertaa. Se on minimi. Vatsoista ja muista voisit pitää ainakin yhden, mielellään kaksi, välipäivää viikossa. Enemmän ei aina ole enemmän. Äläkä unohda venyttelyä.

Eiköhän tuo tuosta pikku hiljaa. Pienillä muutoksilla saa tuossa vaiheessa hyvin paljon aikaan.

#2
19.10.2002 11:49

Ruokavalio kuntoon. Toki roskaruokaa voi syödä. Kohtuudella.

Jos vedät kerran viikossa kokovartalo-treenin rittää se hyvin ylläpitämään jonkinlaista lihaskuntoa, mutta jos haluat kasvaa tarvitset kunnon ohjelman. Kolme kertaa viikkoon(ainakin) salia ja joka kerta vähän erilaista treeniä eikä aina koko kehoa läpi kerralla.
(Hakua käyttämällä löytyy jos kiinnostaa)

Vatsoja ei tosiaan tarvitse treenata kuin pari kertaa viikossa. Eikä mitään istumaannousuja armeijan tapaan vaan kunnon rutistuksia. Sisällytät treeniohjelmaan.

Tässä kohtaa bodarit sanoisivat, että jos haluat isoksi jätä nuo aerobiset vähemmälle. Mutta voit jatkaa niitä ihan normaalin tapaan(tässähän haluttiinkin vain "kuntonsa näköiseksi" :). Moni tällä palstalla varmasti on samaa mieltä.
Sanoinpahan vaan jos jossain muualla törmäät tuohon sanontaan.

No joo. Noilla alkuun. Hakua käyttämällä löytyy paljon lisää tietoa.

#3
19.10.2002 17:10

"1 koko vartalotreeni punttiksella viikossa 1-2krt viikossa"

deafman jo tosta mainitsikin...
eli, käy 2-3 kertaa/vko salilla mutta elä tee kaikkia lihasryhmiä kerralla vaan tee jonkinlainen jako mitä ryhmiä treenaat yhdelläkertaa....

Jos tuntuu että lähtee ton roskaruuankanssa "lipsumaan", niin sitte voi olla parempi hankkitua kokonaan eroon moisesta...

#4
20.10.2002 00:11

Kuntonsa näköiseksi pääseminen tarkoittaa eri ihmisillä eri asiaa. Joku näyttää mielestäsi paremmalta vähemmällä treenaamisella. Valitan, mutta näin vain on. Jos haluat näyttää paremmalta, sinun pitää pyrkiä parempaan kuntoon.

Edellä jo annettiin vinkkiä treenaamiseen ja syömiseen. Jätä nuo sipsit ja karkit pois. Jäätelö, kebap ja pitsat puolestaan on kasvavan miehen kelpo kotiruokaa... kerran tai pari viikossa.

kirjaudu sisään jos haluat vastata

Keskustelut » Kauneus » Kuntonsa näköiseksi