Keskustelut » Kauneus » Onko painoni lihasta, läskiä vai nestettä?

Onko painoni lihasta, läskiä vai nestettä?

15881
10. lokakuuta 2002 15:23

Hei ihmiset!

Mua alko tässä mietityttään sellainen asia, josta on kyllä varmaan ennenkin puhuttu, että mistä tietää, kun paino nousee, että onko se nyt lihasta, läskiä vai nestettä?

Kun tänä aamulla kävin vaa'alla näytti se, että olisin lihonnut tasan kaksi kiloa. Masennuin...en voi välttää vaa'alla käymistä ja katsoa vain peiliin.

Ihmettelen vaan miksi painoni on noussut kun liikun, joka päivä ja syön kevyesti. Varsinkin viikko on mennyt tosi kevyesti kun jätin viljatuotteet lähes kokonaan pois keliakian vuoksi.

Jos kyse on lihaskasvusta mistä sen tietää? Tämä on varmasti tyhmä kysymys, mutta kysyin silti.

Salilla treenaan 4 kertaa punteilla ja sit pyrin tekemään lisäksi aerobista treeniä mahdollisimman paljon. Totta kai haluan lihaksi mutta miksikään muskeli mimmiksi en halua. Tahdon olla hoikka ja siro. Pitääkö siis hylätä salilla käynti vallan?

Vastaukset: 4

#1
10.10.2002 15:28

- peili
- rasvaprosenttimittausten vertailu

Eikös tuolla jossain threadissa pähkäilty sitä että paino heittelee sinne sun tänne...äläkä huoli lihakset eivät todellakaan vahingossa tule ja naiselle varsinkin on näin.

#2
10.10.2002 15:37

Eihän painolla ole suoranaisesti tekemistä sen kanssa oletko hoikka ja siro. Peili sen ennemmin kertoo kuin vaaka. Ja kuten Randy sanoi, niin ei lihaksia todellakaan tule vahingossa. Ei miehille eikä naisille. Muutaman kilon heittely painossa ei ole mitenkään ihmeellistä. Varmaankin se on nestettä.

Jos todella haluat tietää onko kertynyt paino rasvaa niin kannattaa käyttää rasvaprosentin vertailua hyväkseen.

Äläkä vaan hylkää salilla käyntiä. :)

#3
10.10.2002 20:42

mulla paino heittelehtii noin kolme kiloa päivän aikana

#4
11.10.2002 10:33

Kiitos neuvoista :)

kirjaudu sisään jos haluat vastata

Keskustelut » Kauneus » Onko painoni lihasta, läskiä vai nestettä?