Keskustelut » Laihdutus » Laihdutus, saliharjoittelu ja aerobic

Laihdutus, saliharjoittelu ja aerobic

1484
May
6. helmikuuta 2002 10:28

Eli lähtötilanne on tämä: jo 10 kg takanapäin, vielä vähintäänkin toiset mokomat edessä. Tällä hetkellä mitat on 166/75. Tavoitteena olis olla tossa 60kg kieppeillä kesän korvilla.

Aikaisemmin olen käynyt salilla ja harrastanut aerobiccia, nyt kummatkin on jääneet satunnaiseksi harrateluksi. Nyt olis tarkoitus aloittaa tiivis saliharjoittelu (kiinteytyäkseni) sekä aerobic/spinning/pace (kuluttaakseni kaloreita). Ajattelin ostaa kortin, jolla saa rajattomasti harrastaa kumpaakin. Suunnittelin käyväni salilla 2-3 kertaa viikossa ja jumppaamassa kolmisen kertaa. Miltä kuulostaa?

Tärkein kysymykseni liittyykin saliharjoittelun ja laihdutusruokavalion yhdistämiseen? Miten turvaan tarpeelliset proteiinit ym, kuitenkin niin että paino tosiaan tippuisi?

Kiitoksia jos joku vaivautuu vastaamaan :)

Vastaukset: 2

#1
06.02.2002 16:52

Itselläni on ollut vähän samanlainen pulma. Huomasin, että pitää syödä tarpeeksi proteiinia lihasten kuntoa varten (että kehittyisi) ja sit turhat vaaleat hiilarit pois ruokavaliosta.
Kalorimäärä saa tuolla treenimäärällä varmaankin olla jotain 1300-1500 kalorin luokkaa.
Minkä kalorimäärän olet itse huomannut laihduttavan? Kun olet saanut kuitenkin painoa ihan kiitettävästi pois jo.
Veteen säilötystä tonnikalasta ja muista vähärasvaisista lihoista (kalkkuna, kana..) sekä raejuustosta saa proteiinia, ja sopii myös laihikselle. Ja sit hyviä hiilareita, niin eiköhän se siitä...

#2
06.02.2002 21:43

www.fit24h.com - tuolla on infoa ravinnosta, laihduttamisesta ja muutenkin saliharjoittelusta.

Jos haluat kiinteyttä suosittelen tekemään 3-4 sarjaa, n. 15 toistoa ja 30% kuormalla maksimista pienemmille lihasryhmille ja. Isoille 5-6 sarjaa.

kirjaudu sisään jos haluat vastata

Keskustelut » Laihdutus » Laihdutus, saliharjoittelu ja aerobic