Golf ja kaikenlaiset vaivat

125113
29. lokakuuta 2020 12:50

Aloitin golffaamaan kesäkuussa. Ensimmäinen kosketus lajiin oli 6h mittainen range pallottelu greencardia suorittaessa. Tämän seurauksena vasen polvi kipeyty. Kipu kesti ehkä viikon jonka jälkeen se katosi.

Jatkoin suhteellisen tiuhaan tahtiin golfkentällä käymistä ja muutaman kerran viikossa myös rangella. Luultavasti tuli tehtyä liikaa liian äkkiä. Lihas oikeanpuolen rintalihaksen alla rupesi sattumaan niin että piti lääkäriltä hakea vähän tehokkaampia särkylääkkeitä. Lääkäri määräsi myös parin viikon tauon, korkeintaan sai puttailla.

No tuo vaiva kun oli kärsitty tuli seuraava vaiva. Luin netistä, että kannattaa hieroa jalkapohjia pallon avulla. No mullahan oli noita golfpalloja niin ajattelin sellasella sitten. Tämän seurauksena jalkapohja kipeyty oikeassa jalassa noin kolmeksi viikoksi. Sekin parani ajan kanssa kuntoon.

Kysymys lähinnä muille kokeneemmille golffareille olisi: Miten pidätte kropan kunnossa, jotta se kestää golffaamista ilman vaurioita? Minkälaista kuntoharjoittelua teette?

Se lisättäköön, että aluksi tuli käytettyä voimaa aivan liikaa. Nyttenmin osaan jo malttaa hieman ja tehdätä palloa joten liika repiminen on vähentynyt. (pelattuja kierroksia noin 53)

Vastaukset: 0

kirjaudu sisään jos haluat vastata