Uusittu ulkoasu, toiminnallisuus ongelmia jne

125089
5. joulukuuta 2017 18:15

Morjens,
oiskohan tuota ulkoasua mahdollista muuttaa alkuperäisempään suuntaan. uusi on häiritsevän epäselvä väreinensä (ravintolaskuri) ja lisäksi grammamäärissä näyttäisi olevan jotain skaalaus tms häikkää koska numeroiden fontit niissä ovat jostain syystä suuremmat.
Yläpaneelin elintarvike haku loota on kadonnut tyystin ja nyt pitää skrollata oma useamman sivun elintarvikelista läpi hakeakseen jotain haluamaansa tuotetta.
Myös aterian lisäämisessä haluamalle päivämäärälle on jokin bugi. Aiemmin annosmäärän lisäyksen yhteydessä tuli vihreätaustainen huomioteksti (siirry ravintolaskuriin/päivään tj) sivun yläreunaan mutta nyt ei. Eli aterian lisätäkseen pitää nyt ensin valita annosmäärä (kuten ennenkin) mutta lisää päivään -painiketta klikattua pitää uudestaan avata ravintolaskuri tabi ja klikata haluttua päivää.

Jonkun verran siis bugeja ja ulkoasu mennyt mielestäni huonompaan suuntaan. Näitä voisi allekirjoittaneen puolesta miettiä uudemman kerran.

Kiitos

Vastaukset: 6

#1
06.12.2017 04:26

moi, joo korjaan bugit taas kerran. Käytätkö ihan pc/mac vai jotain mobiililaitetta?

#2
06.12.2017 05:42

Noin nyt pitäs tietokone versio olla kondiksessa.

#3
06.12.2017 12:27

PC ja Windows käytössä. Minä kiitän erittäin pikaisesta avustanne! Nyt näyttää huomattavasti paremmalta. Hakukenttä löytyy taas ja toimii, samaten omien aterioiden lisäys päivään.
Joku pieni bugin murhe tuossa hakusysteemissä vielä on. Haku ja lisäys siis toimivat moitteetta mutta jostain syystä ainakin mulla heittää tonne oikeaan laitaan tuollain jännästi keskustelu topickeja, joista näkyy vain puolet.
Lisäksi kun olet lisännyt tuotteen päivään järjestelmä kertoo "Tuote lisätty päivään x". Jossain kohtaa koodia pieni virhe, kun ei osaa päivämäärää esittää. Mutta pikkujuttuja nämä, pääasia kuitenkin että toiminnot toimivat.


Se on muuten Fineli eikä Finelli :D (joo erittäin tärkeä tieto...)

Sellainen tyhmähkö lisätoivomus vielä, että oliskohan mahdollista, että omat elintarvikkeet listauksen saisi aakkosjärjestykseen A-Ö?
Sinänsä

#4
06.12.2017 13:43

Joo yritän fiksailla nyt ku on muutama päivä vapaata muista hommista.

#5
06.12.2017 14:18

kaikki muut korjattu paitsi toi - Lisäksi kun olet lisännyt tuotteen päivään järjestelmä kertoo "Tuote lisätty päivään x".

Palaan siihen myöhemmin

#6
06.12.2017 21:41

Paljon kiitoksia!

kirjaudu sisään jos haluat vastata