Keskustelut » Yleinen keskustelu » tupakoinnin lopettaminen!?

tupakoinnin lopettaminen!?

125069
ei nikkiä
9. lokakuuta 2016 16:59

elikkä oon nyt tässä jo yrittänyt lopettaa aika kauvan tupakoinnin. Oon koittanu kaikkia mahollisia nikotiinituotteita ja kaikkee, mutta mikään ei tunnu auttavan! onko kukaan koittanut lopettaa sähkötupakan avulla? Onko siitä ollut apua kellekkään?? Ja miten niissä kun on ne kaikki nesteet ja eri osat, eri vahvuset nesteet ja kaikki, onko se hirveen hankala vempele? katsoin ite netistä näitä: www.siu.fi tai www.paulsaar.com?

T: todella halukas lopettamaan!!

Vastaukset: 2

#1
10.10.2016 19:28

Quitnow appi Androidissa ja oluen juonnin vähentäminen kertaan kuussa on omalla kohdalla pitänyt tupakat myös poissa jo 70 päivää. Lisäks alotin pyöräilemään säännöllisesti.

Ei taida mikään korvike ikinä auttaa lopettamisessa niinkuin noi sähkötupakat. Se on vaan ite päätettävä olla polttamatta.

#2
27.12.2020 05:53

Tuon edellisen postauksen jälkeen lopetin tupakoinnin. Ajatus tupakoinnin lopettamisesta oli ollut päässä jo monta kuukautta. Veli oli kanssa samaan aikaan lopettamassa ja oli saanut jostain kirjan "stumppaa tähän!" (Allen Carr) https://fi.wikipedia.org/wiki/Allen_Carr käsiinsä. Tuon kirjan lukeminen sai siis itseni lopettamaan tupakoinnin eikä ole tarvinnut sen jälkeen tupakkaan koskea.

kirjaudu sisään jos haluat vastata

Keskustelut » Yleinen keskustelu » tupakoinnin lopettaminen!?