Keskustelut » Keho.net sisältö » Ravintolaskuri päivitetty 1.1

Ravintolaskuri päivitetty 1.1

124977
10. tammikuuta 2016 17:37

Noniin kesti vähän aikaa, mutta nyt on päivitetty ja toivottavasti toimia ravintolaskuri versio.

Uusia juttuja on toi kalenteri ja aterioiden lisääminen vähän erilailla kuin ennen. Aikasemmin piti erikseen aktivoida ateria. Nyt sitä ei tarvitse tehdä.

Nyt pitää vaan avaa toi "uusi ateria" sivu ja kirjottaa aterian nimi+ annosmäärä Valmistusohjetta ei ole pakko kirjoittaa, mutta se on enemmän kuin suotavaa. Eihän kukaan täällä syö eineksiä eihän? :) Eli tarkoitus on, että aterioita ei kasata eineksistä vaan ihan oikeista raaka-aineista. Sen vuoksi, jos haluaa niin voi kirjoittaa valmistusohjeen myös.

Kun klikkaat tallenna pääset seuraavalle sivulle josta voi etsiä elintarvikkeita "kirjoita raaka-aine" kohdasta. Alle ilmestyy lista, kun lisäät jotain tekstiä. Klikkaa jotain listan elintarviketta, lisää määrä ja klikkaa + näppäintä. Näin saat lisättyä aineksia ateriaan.

Muuta ihmeempää en tällä kertaa tehnyt. Jos tulee ideoita niin saa ehdottaa ja tietenkin, jos joku ei toimi niin voi vaikka tän ketjun alle kirjoittaa.

Mobiili puolta en ehtinyt juurikaan testaamaan. Siellä voi olla risana jotain.

Vastaukset: 3

#1
10.01.2016 18:06

Joo, kiitos. Toimihan se tuossa 5 minuuttia mutta taas alkoi tulemaan teksti ´jotain meni pieleen´

#2
10.01.2016 18:09

Pääsen ravintolaskurissa ainoastaan 7.1. ja aikaisempiin päiviin. mutta en tähän päivään enkä´8.1.-10.1.´ kun kalenterista klikkaan tätä päivää, niin tulee´jotain meni pieleen´ -teksti

#3
11.01.2016 05:31

Noniin nyt sekin korjattu. Pitäis toimia taas.

kirjaudu sisään jos haluat vastata

Keskustelut » Keho.net sisältö » Ravintolaskuri päivitetty 1.1