Uusien elintarvikkeiden lisääminen

124730
27. joulukuuta 2014 07:19

Hei taas,

Sittenkun ylläpidolla on joskus aikaa, niin please fiksatkaa tuo elintarvikkeiden lisääminen sellaiseksi kuin se oli ennen. Nykyinen systeemi on liian suoraviivainen eikä ota huomioon sitä että kokonaishiilihydraatteihin usein sisältyy kalorittomia /vähäkalorisia kuituja ja makeutusaineita. Ainakin näin lähinnä kasvisruokaa syövänä häiritsee todella paljon, että kilokalorit näyttävät pahimmillaan lähemmäs 100 kcal yläkanttiin. Esim. tämän tuotteen http://www.vegetukku.fi/tuotteet.html?id=3/9 kokonaiskalorit tulee n. 50 yksikköä korkeampana laskuriin.

Aikaisemmassa päivityksiä koskevassa keskustelussa luki "Pitää kattoo, jos saan aikaseksi ton. Huomasin, että osa käyttäjistä jätti ton kcal laittamatta. Sen takia tonne elintarvikkeisiin jäi 0 kcal tuotteita. Se oli lähinnä syy laittaa automaattinen laskin. " (30.11. / by Quileon) -> Mielestäni turhan triviaali syy rajoittaa kaikkien käyttäjien käyttömukavuutta. Lisäksi nollakalorisia elintarvikkeita pystyy kuitenkin edelleen lisäämään kun jättää tyhjäksi kaiken muun paitsi elintarvikkeen nimen.

Pahoittelen että nalkutan koko ajan tästä aiheesta, mutta nykymalli on toimimaton ja ärsyttävän holhoava.

Vastaukset: 1

#1
11.02.2015 09:10

Nähtävästi ylläpitäjä ei halua ottaa mitään kantaa tähän asiaan, mutta muuttakaa sitten edes "Lisää uusi elintarvike"-sivulle kohtaan hiilihydraatit muotoon "imeytyvät hiilihydraatit". Itse lisään elintarvikeet nykyään "korjauskertoimen" avulla niin tulee myös päivän kalorit oikein eikä yläkanttiin.

kirjaudu sisään jos haluat vastata