Liikunnan jälkeinen kova päänsärky

123521
28. kesäkuuta 2012 18:41

Mistä johtuu kova päänsärky ja lievä pahoinvointi esim. tunnin zumban jälkeen?

Aloitin reippaan kävelyn ja hölkän kuukausi sitten ja toissa viikolla liikuin näin yht.7 tuntia, vuorokausi viimeisen liikuntasuorituksen jälkeen iski kauhea päänsärky joka kesti 4 päivää kovana ja pahentuen + pari päivää hitaasti vaimentuen.

Kävin ensiavussa ja sain Miramax-tulehduskipulääkkeen. lääkärin mielestä kyseessä ei ollut migreeni. Niskat eivät liioin olleet erityisen jumissa.

Seuraavana päivänä kipu iski myös korviin ja luuluin syyn selvinneen; menin taas lääkäriin... korvissa ei mitään. Määräsi Sirdalud- lihasrelaksanttia koska ei keksinyt muuta kuin niskat syyksi.

eilen zumbasin tunnin ja taas se kova päänsärky iski. Tällä kertaa se ei jäänyt päälle.

Onko kysymys hiilihydraatin, nesteen, vai suolan puutteesta suhteessa liian kovassa rasituksessa??? Minulla erittäin alhainen veren paine.

Vastaukset: 2

#1
29.06.2012 21:55

voisiko se johtua tuosta alhaisesta verenpaineesta?

Tietysti, jos et juo ja syö tarpeeksi, se voi aiheuttaa kenkkua oloa, ja sitä päänsärkyä.

Mutta suosittelen, että juttelet asiasta esim. neurologin kanssa, voihan johtua ihan jostain muustakin kuin tuosta migreenistä.

#2
18.06.2015 02:32

Minulla kanssa tuli treenin jälkeistä päänsärkyä ja jomotusta ei mitää kauhean kovaa mutta vaivasi aina saman illan ja kesti noin kuukauden. Kunnes iski hammaskipu. Mulla johtu hampaasta joka ei muuten vaivannut ollenkaan oli kyllä ärsyttävä vaiva.

kirjaudu sisään jos haluat vastata