Proteiinijauheen ja/tai CLA valmisteen vaikutus ihoon?

121450
11. kesäkuuta 2010 10:04

Hei!

Olen jo kuukauden ajan juonut aamuin illoin proteiinijuomaa sekä sali treenin jälkeen ja ottanut CLA-kapseleita...nyt on vähän ajan sisällä tullut kipeitä finnejä kasvoihin ja mietinkin, olisiko näillä lisäravinteilla vaikutusta???
Minulle on aiemminkin tullut finnejä, mutta ei näin usein ja kuitenkin syön terveellisesti ja juon paljon vettä sekä pesen kasvot aamuin illoin.
Onko muilla ollut samanlaisia kokemuksia vai mistä olisi kyse?

Vastaukset: 3

#1
12.06.2010 11:15

Maitotuotteet aiheuttavat finnejä joillekin. Eli kyllä - voi johtua tuosta prodesta.

#2
12.06.2010 18:29

Runsas proteiinien ja ei-luonnollisten ruoka-aineiden käyttö ei varmasti ole hyväksi iholle niin kuin ei muutenkaan keholle. Jollet ole kehonrakentaja, ei ole mitään järkeä juoda keinotekoista proteiinijuomaa noin usein ja paljon. Enemmän kunnon ruokaa, kyllä silläkin saa muskelit kasvamaan, jos sitä tavoittelet. Kasvikunnan tuotteet ruokavaliossa tekevät iholle erityisen hyvää.

Toinen tärkeä juttu ihon kunnon kanssa on vähempi vedellä läträys. Vedellä ja saippualla pesu on varsinkin kasvojen iholle todellinen no go. Hanki kunnolliset hoitavat puhdistustuotteet (puhdistusemulsio, kasvovesi) ja tasokas kosteusvoide iholle, jotta saat pintakuivuuden pois ja iho pääsee hengittämään. Näin vältyt siltä, että iho "kapseloi" likaa sisäänsä ja reagoi finneinä. Hellävarainen kuorinta pari kertaa kuussa tekee myös hyvää.

Älä ihmeessä käytä mitään Clerasil- ja vastaavia kuivattavia tuotteita, ne tekevät asian vain pahemmaksi. Parasta on mennä asiantuntevan kosmetologin luokse, joka voi suositella hyvät hoitotuotteet ja antaa hoito-ohjeet. Ihotautilääkärit sen sijaan ovat usein harhateillä...

Ihonkin hoidossa säännöllisyys on a ja o: Tärkeätä ovat ihon puhdistus ja suojaus (likainen kaupunki-ilma, pöly, aurinko), uni, terveellinen ruoka, riittävä juoma sekä kiireen ja stressin välttäminen. Lisäksi sormet pois kasvoilta: ei nyppimistä, kämmeniin nojailua sun muuta. Näiden perusjuttujen muistaminen ja noudattaminen tekee iholle ihmeitä.

Terkuin mari3

#3
07.08.2010 13:17

Itsellä ainakin kreatiini aiheuttanut finnejä!

Vaihda Proteiinisi UFS WHEY 1 - Proteiini jauheeseen
Ja osta myös UFS MALTO :D Niitä molempia mitalliset nii siitä saa palautusjuomankin, itse tätä käyttänyt! Eikä sisällä Kreatiinia! :D

kirjaudu sisään jos haluat vastata