Cliniguen tuotteet ulkomailla

120294
27. syyskuuta 2009 14:13

Onko kukaan tilannut/ostanut cliniguen tai Biothermin tuotteita?Onko hyviä? Onko olemassa nettikauppaa,jotka toimittavat tavaraa ulkomailta,mutta huolivat Visa Elektronin? Siinä ei siis ole luotto-ominaisuutta.Olisi mukavaa saada tuotteita il´man,että joutuu maksamaan kauheita hintoja. :/

Vastaukset: 4

#1
27.09.2009 15:25

Clinique ja Biotherm ovat korkeatasoisia tuotteita, jotka ovat aina kovissa hinnoissa - laadusta pitää aina maksaa. Tärkeää on, että Cliniquen tuotteet valmistetaan ilman eläinkokeita - Biothermista en tiedä. En myöskään tiedä nettikaupasta, mutta lentokentältä ja ulkomailta voit ostaa tuotteita normaaleista drugstoreista melko edulliseen hintaan samantien enemmän, jottei tarvitse pitkin vuotta tilailla.

joo,mutta siis ihan Suomen lentokentältäkö saa halvemmalla myös? Kuinkakohan paljon valikoimaa mahtaa olla ja missä hinnoissa..

#3
28.09.2009 10:17

Tuskin kentältäkään saa kuin 10-15% halvemmalla

#4
28.09.2009 11:24

akonan kirjoitti: Tuskin kentältäkään saa kuin 10-15% halvemmalla

Jep, ei aineskaan Helsinki-Vantaalta. Esim. Jenkeissä tai joissakin paikoin Keski-Euroopassa on kyllä kentillä huomattavasti halvempaa.

Enpä myöskään usko että netistä kannattaisi tilata - siihen päälle kun tulee kuiteskin ne lähetyskulut! Ei siinä säästä niin paljoa, että kannattaisi. Voihan jossain olla joku hypermegasupertarjous, mutta eppäälen.

Jos asustelet Suomessa niin esim Stockalla tai Sokoksella on kyllä välillä ihan kelpo tarjouksia, niitä kannattaa tarkkailla.

kirjaudu sisään jos haluat vastata