Keskustelut » Urheiluvälineet » Haglöfsin vermeet

Haglöfsin vermeet

113746
7. maaliskuuta 2006 21:47

Korjatkaa jos olen väärässä:

Kysyin paikallisesta liikkeestä, että onko Haglöfsillä juoksutrikoita. Vastauksena oli, että ei ole. Mielestäni mallistossa on trikoot. Ainakin ennen on ollut. Onko esim. power strech-trikoot sitä?

Mihin käyttöön Pertex on tehty? Siihenkään eivät osanneet vastata.

Vastaukset: 7

#1
08.03.2006 07:32

Mutta joskus mm. Adidaksella oli kivat juoksuhousut - ei trikoot muttei mitkään tuulihousutkaan. Kävin Intersporteissa ym. kyselemässä niitä, kun kuvastossa ne oli. (kuvasto oli tullut jonkun fitness-lehden välissä tms)mutta mistään liikkeestä niitä ei löytynyt. Sitten soittelin maahantuojalle ja sieltä sanottiin että ko. byysat löytyy mallistosta muttei Pohjois-Euroopasta niitä saa, kun ne tekee jotku yhteistilaukset. Jos kaikki ei halua niitä mallistoihinsa niin sitten kukaan ei saa. Tosi hölmöä - Suomi olisi ottanut ne ja ehdittiin painaa siihen kuvastoonkin ja sitten niitä ei ollukaan missään myytävänä.
Joten jos mallistoon kuuluu joku verme, niin vältsisti sitä ei täältä kotomarkkinoilta saa, näin siis Adidaksella. Itse sain kyseiset byysat sitten Saksasta - hyvät on ja oli vielä sitten Suomen ovh:ta edullisemmatkin.

#2
09.03.2006 08:26

...Ei ole Haglöfsillä virallisia juoksutrikoita. Sen sijaan valmistajalta kyllä löytyy powerstretch-trikoot ja paita joita myydään väliasuna, ei juoksuvarusteina. Toki noita powerstretch-trikoita voi talviseen juoksuunkin käyttää. Ovat vaan aika lämpimät jopa talvella...

Tämä saattoi hämmentää myyjiä: jos valmistajan sivuja tai esitettä katsoo, ei siellä ole juoksutrikoita, on vain alus-/välikerroksen vaatekappaleita. :-)

Tsekkaa vaikka täältä:


Ja sieltä mens' base/midlayer

Pertex: kangas jota käytetään erityisesti untuvatakeissa ja makuupusseissa kun halutaan hyvää hengittävyyttä, keveyttä ja pakattavuutta. Usein käytetty materiaali kalliissa & laadukkaissa "kevytretkeilykamoissa", ei ole tullut koskaan vastaan varsinaisissa urheilukamppeissa.

#3
10.03.2006 00:27

"joskus mm. Adidaksella oli kivat juoksuhousut - ei trikoot muttei mitkään tuulihousutkaan"
"Itse sain kyseiset byysat sitten Saksasta"

Milläs nimikkeellä noita myytiin, nimenomaan juoksuhousuina vai? Kertoisitko tarkemmin materiaalista ym.? Kuulostaa sentyyppiseltä, että saattaisin itsekin olla kiinnostunut (ja Ranskassa asuvana tuskin olisi saatavuuskaan ongelma).

#4
10.03.2006 06:41

Muistelin, että LIM sarjassa oli joskus esim. pyöräilyyn sopivat trikoot.

Kattelin sivustoja uusin silmin:


PACE SHORTS ja ADRENALINE TIGHTS näyttäs olevan uusia vastaavia tuotteita..

Ostin tuollaiset powerstrech-trikoot ja kyllä ei kyllä tavallisissa alusasuissa ole avaintaskua.

Haglöfs näyttää tekevän Pertexistä takkeja.

#5
10.03.2006 06:43

ja tuohon alapään jäätymiseen auttaa tuo sään lämpeneminen ja busiilakon loppuminen. Ei nuo powerstrechit lämmittäneet riittävästi ;)

#6
28.09.2006 16:38

Powerstrechit ovat kyl tarkoitettu väliasuksi mut kyl niitä mainostetaan myös juoksutrikoiksi ja ovat ihan mainiot siinäkin paitsi tietty jos tuulee, niiden alle laittaapi ne windstopper boxerit niin kyl tarkenee. myöskin Haglöfsin Shield housut on ihan ihqut juosta, tosi kevyet ja sateella kuivuvat nopeesti :).. se siitä haglöfsistä

#7
13.10.2006 14:07

Juu..ne "voimajoustavat" on aika kuumat juostessa :D

kirjaudu sisään jos haluat vastata

Keskustelut » Urheiluvälineet » Haglöfsin vermeet