Keskustelut » Urheiluvälineet » Kannettavat soittimet

Kannettavat soittimet

106970
17. huhtikuuta 2005 20:21

Tästä on joskus vanhemmissa threadeissakin ollut jo jotakin, mutta kuitenkin:

Minkälaisia laitteita käytätte oman treenimusiikin kuunteluun salilla tai lenkillä? Tekeekö mp3-soitinten mukana tulevilla nappikuulokkeilla mitään ja ovatko parempilaatuiset jo käytännössä "kankeita"? Kokemuksia jostakin toimivista kokoonpanoista?

Vastaukset: 4

#1
19.04.2005 08:58

Minulla on halpiskamaa oleva mp3-soitin (hama) ja siihen yhdistettynä philipsin nappikuulokkeet (hyvät). Yhditelmänä tosi jees. Soittimen mukana tulleet kuulokkeet oli bärseestä.

#2
19.04.2005 09:22

määkin hommasin aikoinaan phiiilipsin napit jotka tulee semmosella muovisangalla korvan taakse, eivät ainakaan tippuile juostessa... soittimena taas jo vanhentunut creativen rhomba 256mb. kokonsa puolesta passeli (ei siis kapasiteettinsa), hyvä iso näyttö, mutta volyymin säätö jää kuulokeliitännän "alle" (jos käyttää semmosta L:n muotosta plugia)

kannattaa etsiä ja lukasta se vanha threadi kanssa jos olet hommaamassa soitinta. siellä muistaakseni tuli esille joitain "tyyppivikoja/ominaisuuksia" tietyistä soittimista...

#3
19.04.2005 10:25

käsivarressa kulkee philipsin "juoksuradio", hyvä vekotin. tosin laitteessa oleva "nike"-logo tuo hintaa pari kolme kybää ylöspäin... radion mukana tuli sangalliset nappikuulokkeet jotka olivat hyvät. nyt, kun vanhat kuulokkeet hajos, ostin parilla kympillä philipsin nappikuulokkeet, joissa korvien taakse kiepsautettavat venkulat. pitäis olla hyvät urheilussa - ja paskanmarjat! ne on ihan helkkarin huonot, älkää kukaan vaan heittäkö rahojanne hukkaan ja ostako sellaisia! eivät pysy paikoillaan vaan koko ajan tippuvat korvista - lenkillä menee eniten energiaa siihen, kun yrittää saada venkoilevat kuulokkeet pysymään joten kuten korvissa! varmaan ne kieppurat on suunniteltu johonkin jättikorviin. aaseille tai apinoille varmaan. miten sellasia voi ees olla myynnissä...

#4
19.04.2005 11:11

Treeneissä kulkee mukana Pontis SP600
http://www.pontis.de/site_e/produkte/pl_600_e.htm
Ehkä hieman isokokoinen, mutta muuten hyvä laite. Syö CF, SD ja MMC kortteja. Mukana tuli Sennheiserin nappikuulokkeet, jotka ovat äänenlaadultaan vähintääkin hyvät, mutta eivät tahdo pysyä korvissa kovemmassa menossa. Hankintalistalla onkin Sonyn tai Shuren korvakäytävään tungettavat kuulottimet.

kirjaudu sisään jos haluat vastata

Keskustelut » Urheiluvälineet » Kannettavat soittimet