hydroxycut vs. ripped fuel

melkein 18 vuotta
noin 2 vuotta
858
103177

onko kellään kokemuksia näistä? Harkitsen kokeilevani jompaa kumpaa antaakseni vähän lisäpotkua treeniin ja painonpudotukseen. Kertokaa siis kokemuksia ja mielipiteitä kumpaa kannattaisi testata?? thanks!!

Vastaukset: 9

1
06.01.2005 20:35

Kaverin mukaan tuo ripped fuel olis ainaskin jotenkin toimivaa . Muista juua vettä .

Mitään sen analyytisempää pohjaa en saanut irti kun kaveri on sen tason nostajia että kannattaa kuunnella kerralla mitä sanotaan.

2
06.01.2005 21:02

Suosittelisin mieluummin, että säästäisit rahasi ja et ostaisi kumpaakaan näistä. Näiden tuotteiden vaikutukset ovat yleensä aika marginaaliset, vaikka mainokset lupaavatkin hurjia tuloksia.

Amerikan myyntiversiot näistä samoista tuotteista yleensä ovat huomattavasti tuhdimpeja, mutta nämä Suomessa myytävät tuoteversiot ovat pitoisuuksiltaan pienempiä ja vaikutukset myös sen mukaiset.

Osta mieluummin vaikka apteekista purkki kofeiinitabuja sillä niissä hinta/laatusuhde on ihan kohdillaan. Ja muista ruokavalio; syö riittävästi ja terveellisesti, että jaksat treenata.

3
06.01.2005 22:15

olin just netissä ja pelästyin aika lailla kaikkia hulluja juttuja.. mut ne oli nimenomaan jenkkiversioiden arvosteluja mitä luin.. saa nyt nähdä mitä teen. Ilmeisesti tärkeää on juuri se että juo paljon vettä samalla ja mieluiten ottaa tabut ruoan kanssa. Ja aloittaa minimi doseilla.

Treenaaminen ja ruokavalio ovat kunnossa minulla, en siis oleta saavani uskomattomia tuloksia popsimalla hamppareita tv:n ääressä noiden pilsujen välissä :)!

Mut kiitos vastauksista, jos tulee jotain mieleen niin kirjoittakaa ihmeessä!!

4
07.01.2005 10:02

Käsittelimme lyhyesti tuossa taannoin erästä laihdutusvalmistetta, joka on tyypiltään hyvin samanmoinen, kuin mainitsemasi tuotteet.

http://www.keho.net/keho?&m=keskustelu&cat=422&id=103123&part=read

Hydroxycutilla lienee kohtalaisen hyvä maine, mutta se perustuu lähinnä aikaisempaan Hydroxycut-formaattiin, joka on sittemmin jo poistunut markkoinoilta. Nykyinen tuote ei teholtaan pääse edellistä lähellekään, IMO. Tuohonpa Martzi jo viittasikin. Tosin nykyään edes jenkkimarkkinoilla ei ole enää tuota vahvennettua tuotetta, kiitos Bushin. /holhous/
Mutta ei siitä sen enempää. ;)

"Ilmeisesti tärkeää on juuri se että juo paljon vettä samalla ja mieluiten ottaa tabut ruoan kanssa"

Nojaa, eipä näillä kahdella mainitsemallasi asialla tuotteista juurikaan toimivia tehdä. Veden juonti on toki painonpudotuskaudella, kuten muutenkin, suotavaa, täyttäähän se jonkin verran mahalaukkua. Ja tietysti hiilihydraattien yhteydessä insuliinin aikaansaama vaikutus tehostaa ravintoaineiden imeytymistä.

5
07.01.2005 10:04

ohos! nyt lipsahti kyllä täysin väärä threadi tuohon, LOL.. :D

korjataanpa, SIIS :

http://www.keho.net/keho?&m=keskustelu&cat=378&part=read&id=101971

/nolo/

6
07.01.2005 11:46

kiitti Jason! :)

Niin siis tarkoitin veden juonnilla ja tabujen ottamisella ruoan kanssa lähinnä sitä, että sillä voi minimoida ne negatiiviset vaikutukset. jos ottaa tyhjään mahaan niin annos voi tuntua moninkertaiselta..

Mutta onki siis tämä ripped fuel:in jenkki ephedra-free versio sama kuin suomen? Vai onko suomessa edelleen otettu jotain pois? Hmm... toisaalta tietty hyvä et ei ainakaan saa mitään sydäriä mut toimiiko se sitten..

7
07.01.2005 11:52

"Mutta onki siis tämä ripped fuel:in jenkki ephedra-free versio sama kuin suomen?"

Ei, kyse oli nimenomaan ephedra-free vs. "alkuperäinen" tuote. Edelleen, synefriini, kofeiini, vihreä tee ja näiden eri yhdistelmät eivät kovinkaan dramaattisia vaikutukseltaan ole ja kustannuksien murto-osalla pääset kun hankin esim. kaksi jälkimmäisenä mainittua kaupan hyllyltä.

"jos ottaa tyhjään mahaan niin annos voi tuntua moninkertaiselta.. "
Tuntemuksia on vaikea ellei mahdoton mitata, mutta lähinnä tuolla aterian yhteydessä nauttimisella tehostetaan ravintoaineiden imeytymistä insuliinin vaikutuksen kautta. =)

8
07.01.2005 12:01

Juu kyllä näkee mistä Jaso on kiinnostunut...pikkuinen freudilainen lipsahdus:)

9
07.01.2005 12:09

Cuppi, MUAHA...Joo..pahemman luokan lipsahdus... /peppumies/

kirjaudu sisään jos haluat vastata

Kysymykset » Ravinto » hydroxycut vs. ripped fuel