Satu Holm - pirtsakka Personal Trainer

Satu Holm - pirtsakka Personal Trainer

FISAF Personal Trainer Satu Holm esittelyssä:

Syntymävuosi: 1973

Koulutus, tutkinnot ja kurssit: Aerobic-ohjaaja, SKUL kuntosaliohjaaja, FAF kuntosaliohjaaja, Step-Reebok-ohjaaja, Lastenliikunnanohjaaja, KidMix- ohjaaja, CombatMix-ohjaaja, LesMills BodyPUMP-sekä BosySTEP, FISAF Personal Trainer tutkinto, FAF indoor Cycling ohjaaja, klassisen ravitsemusopin koulutus, Body-for-Life-ohjaaja sekä lisäksi lukuisia täydennys koulutuksia.

Ja tietty ei niin tärkeä, mutta onpahan kuitenkin..se parturi-kampaajan ammattitutkintokin hanskassa :-)

Työnkuva: (PT ja tunnit) Personal training asiakkaita noin 10- 15, joista osaa tapaan hyvinkin säännöllisesti ja osan kanssa hieman harvemmin. Treenaan asiakkaita kuntosalilla, osan kanssa käyn esim. sauvakävelyillä.

Erilaisia ryhmäliikunta tunteja, tavallisista aerobic ja spinning tunneista erityisryhmien esim. aivohalvaus-ja reumapotilaiden tunteihin ka. 15-20/viikko. Eri kuntosaleilla, kaupungilla, yrityksissä sekä oman yritykseni kautta Vuosaaressa pyörivät jumpat!

Yleistä: Energinen sporttispurtti  Virtaa riittää ja pyrkimyksenä eteenpäin liikunnan saralla. Etenkin PT lähellä sydäntä, tosin en kyllä pystyis jumppiakaan kokonaan lopettamaan.

Harrastukset: lumilautailu, rullaluistelu, kuntosali, laskettelu, liikunta yleensäkin. Mutta jos jotain mikä ei ois liikuntaa pitäis mainita niin olkoon se sit vaikka "fiilistely hölmöillä asioilla"

Erikoistumisalueet ja vahvuudet: Apua, erikoistuminen?? Eiköhän se sitten ole tää Personal Training. Ja siinä lähinnä "tavallisten ihmisten liikuttaminen sekä motivointi" uusiin elämän tapoihin. Vahvuuksista, tulen hyvin ihmisten kanssa toimeen, jaksan sinnikkäästi yrittää enkä todellakaan lannistu pienistä!

Sadulta voit tilata harjoitus- tai ravinto-ohjelman täältä. Lisäksi Satu vastailee kysymyksiin palstallamme.