Miten valitsen ravintolisän?

Miten valitsen ravintolisän?

Palautusjuoma kaikille

Lisäproteiineilla ei kannata korvata kiinteää ruokaa, mutta kohtuumäärästä on etua anabolian kannalta tai ruokahalun tyrehdyttäjänä dieetillä nauttimalla sitä puolisen tuntia ennen ateriaa. Tässäkin pätee laadun tärkeys. Esim. MPC92 ja Ion92 sekoitettuna suhteessa 1:1 muistuttaa äidinmaidon proteiinia, mikä on lähes täydellinen proteiini ateriankorvikkeessa.

Lajikohtaiset lisäravinteet

Voimaa ja nopeutta vaativat lajit Kreatiini (CRP Shuttle, CRP MIX) on ehdottamasti tärkein voimaa ja nopeutta lisäävä lisäravinne. Kannattaa nauttia maltodekstriinin tai dekstroosin kanssa. Kreatiinimonohydraatti soveltuu parhaiten anaboliaa tavoitteleville kehon painoa nostavan vaikutuksensa takia.

Kreatiinipyruvaatti lisää vieläkin paremmin voimaa, eikä nosta kehon painoa, joten se soveltuu erinomaisesti nopeuslajeihin. Parhaat tulokset saavutetaan CRP Shuttle ja CRP MIX -tuotteilla, jotka ovat optimoituja ja helppokäyttöisiä kreatiiniformuloita. Kehonrakennuksessa optimaalinen tulos saavutetaan käyttämällä molempia vuorotellen esim. kuukausi kerrallaan.

Kestävyyslajit ja pallopelit Hydra Balance Optimoitu nestetasapainoa ylläpitävä ja hiilihydraatin maksimaalisesta imeytymisestä huolehtiva tuote. Tuote täyttää ORS -vaatimukset toisin kuin muut kaupalliset tuotteet.

Erikoislisäravinteet huipputuloksiin pyrkiville

Kaikki lajit L-glutamiini vahvistaa immuunijärjestelmää. Anabolinen ja antikatabolinen tuote. HMB on anabolinen ja antikatabolinen erityisesti harjoittelemattomille ja dieetin aikana. Suojaa myös kestävyysurheilijoita lihaskadolta kuluttavien harjoitusjaksojen aikana.

Anaerobiset lajit D-Ribose korvaa menetetyt "ATP-rakenteet" nopeasti nopeuttaen lihasten energiavarojen palautumista huomattavasti. Lisää anaboliaa ja voimaa. Toimii synergisesti kreatiinin kanssa. Immediate Action Optimaalinen palautuskonsepti normaalin palautusjuoman lisänä. Muut Alpha-Lipoic Acid  on insuliiniaineenvaihduntaa tehostava. Erityisen hyödyllinen niille, jotka lihovat herkästi hiilihydraateista.