Kenen kanssa käytät aikaasi?

Henkilö, jonka kanssa käytät aikaasi, vaikuttaa huomattavasti salituloksiisi: siihen, mitä odotat itseltäsi, optimistisuuteesi ja monien muiden elämäsi osa-alueiden laatuun.

Usko tai älä, mutta faktat ovat kiistämättömät. Joskus vaikutus on niin pieni, että haitan huomaa vasta paljon myöhemmin.

Jos piirität itsesi ihmisillä, jotka treenaavat intensiivisemmin ja tehokkaammin, niin myös sinä alat ajan myötä treenaamaan intensiivisemmin ja tehokkaammin. Jos pyörit ihmisten seurassa, jotka uskovat, että jos he ovat tarpeeksi fiksuja ja kärsivällisiä, niin heidän panostuksensa maksaa itsensä takaisin, tällöin sinäkin alat uskoa siihen. Jos treenikaverisi uskoo, että on mahdollista luoda kunnioitettava kroppa ilman dopingaineita, niin on todennäköistä, että myös sinä alat uskoa tähän.

Toisaalta, jos olet porukassa, jossa kukaan ei odota itseltään tai treeniltään sen kummempia, sinusta tulee paljon tyytyväisempi nykyiseen tasoosi. Jos tuttujesi mielestä kehonrakennuskilpailut ovat "poliittisia", ja että vain suosikeilla on mahdollisuus voittoon, tuo ajatus on aina vähintään taka-alalla, kun kisasi lähestyy. Jos kumppaneittesi mielestä jokaisen, joka näyttää joltain, on käytettävä "jotain", et pysty karistamaan tuota ajatusta mielestäsi, kun kehityksesi pysähtyy.

Tiedän, että monet teistä sanovat: "Olen mieleltäni niin vahva, etteivät negatiivisten ihmisten ajatukset vaikuta minuun!" En voi kiistää tuota, koska minulla ei ole ollut kunniaa tavata sinua muodostaakseni toisen mielipiteen. Olettaen, että tuo on totta, teen sinulle kunniaa. Henkilökohtaisesti on aivan sama kuinka paljon yritän vastustaa, silti pessimistit, laiskat ihmiset ja ihmiset joilta puuttuu luonne, vaikuttavat minuun negatiivisesti.

Tässä sinulle kaksi kysymystä: Eikö olisi helpompaa olla porukassa, jolla on enemmän tarjottavaa? Eikö olisi mukavaa viettää aikaa ihmisten seurassa, joilla on palava halu saavuttaa sama tai korkeampi taso kuin sinulla? Sillä, ovatko nämä ihmiset salin ulko- vai sisäpuolelta, ei ole väliä. Tullaksesi hyväksi kehonrakentajaksi ja ihmiseksi, sinun täytyy käyttää aikaa rakentaaksesi positiivisen ympäristön ympärilläsi olevista ihmisistä. Tämä vaatii keskittymistä ja paljon yritystä, niin kuin kaikki tarpeellinen, joka erottaa sinut muusta ihmismassasta, joka ei ikinä saavuta mitään vähänkään arvoista.

Tutki hetken aikaa, mitkä asiat ovat tärkeitä sinulle. Valitse, missä haluat asua, millä autolla ajaa, ja mitä vaatteita haluat pitää ylläsi. Käytä päivittäin aikaasi näihin asioihin. Olisiko huono idea käyttää 100-kertainen aika valitaksesi ihmiset, joiden kanssa kulutat aikaa? Menestymisesi nojaa siihen!