keskustelu

lihavat reidet

mia
mia

treenan body pumppia noin 3-4 kertaa viikossa, sen lisäksi käyn body combat tunilla ja kävelylenkillä aina silloin tällöin. Miten pitäisi vielä treenata että saisin rasvaa pois reisistä?
Kesälomalla kuin pidin taukoa body pumpissä niin reisistä lähti kivasti rasvaa pois mutta heti kuin aloitin taas loman jälkeen niin reidet on heti paskummat. mistä johtuu? Minulla on muutekin reidet aika lihaksikaat. Pitääkö käydä lenkillä, käyttää pienet painot kuin tekee jalat? vai mitä?? irine

#1 09.10.2002

eikös painoilla treenaaminen lisää nestettä kehossa jolloin paikat näyttää pulleemmilta ?? tää on kuultua juttua joten korjata saa jos meni pieleen. sitä en sit tiiä miks näin on. joku viisas vois kertoo senkin.

#2 09.10.2002

Juu. Rasitetut lihakset kerää ylimääräistä nestettä (sitä nestettähän ne etupäässä ovat jo ennestäänkin...). Tämä ylimääräinen neste laajentaa lihaskudosta, mutta ei kovin hirvittävästi. Enemmänkin reisien paksuuntumisessa voi olla kyse siitä, että aktiivinen elämäntyyli lisää ruokahalua ja sitä kautta myös ekstraenergiaa tulee popsittua. Kalorit miinuksen puolelle, liikuntaa entiseen malliin. Sillä se lähtee kehittymään.

Suomalaisilla naisilla on geeneissä tämä lievä tukevareitisyys, mikä ei miehisestä näkövinkkelistä ole ollenkaan paha. Riukusäärimissit pelottavat ja pitävät valveilla öisin.

#3 09.10.2002

Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään jättääksesi vastauksen.