keskustelu

Kouvolan salit?

Näyttää siltä että Rovaniemi muuttuu syksyllä Kouvolaksi. Kattelin netistä, mutta en löytänyt kuntosaleja ko paikasta. Miten on? Löytyykö Kouvolasta millaisia kuntosaleja?

Pede

#1 28.06.2004

Otan osaa. Kaksi vuotta (pakosti) kouvolassa asuneena voi kysyä löytyykö kouvolasta yleensäkää yhtään mitään? :(

#2 28.06.2004

Lähes koko ikäni Kouvolan seudulla asuneena ja omasta tahdostakin Tampereelta takaisin tänne palanneena niin ei täältä siltikään mitään löydy :)

ei vaan löytyy kuntosaleja ja suosituin taitanee olla Ykkönen eli osoitteesta www.kky.fi löydät lisää tietoa.

Eiköhän täältä löydy muutenkin kaikkea rovaniemeläiselle, hesalaiselle saattaa mennä herne nenään ellei koko palko :)

#3 29.06.2004

niin joo ja spinningiä yms. löytyy FunFitista

www.funfit.org

#4 29.06.2004

Ykkönen on kyl paras mut jäähallin punttis on järkevämpi valinta koska sielt löytyy samat pelit ja vehkeet ku ykköselt lukuun ottamatta reiden sisentäjä/ulontaja yms. "naisten" vehkeitä ja se on ilmainen.

#5 30.06.2004

Ykkösen miesten puoli ainakin on täysin sieltä mihin ei aurinko paista. Pukuhuone on pieni jaskainen koppi, sali ahdas ja sekalainen, matot reposottaa ja laitteita on niin tiheässä että hyvä jos kääntymään mahtuu.

Mites tonne jäähallin salille pääsee treenaamaan - onko siisti?

Valkealan monitoimitalon sali on aika siistin oloinen, mutta tositreenaajalle hieman niukka.

#6 01.07.2004

Pesäpallokentän kulmalta vaan sisään. Auki se on vissii 9.00-20.30 ja se on ihan siisti ja tilava.

#7 01.07.2004

Kiitoksia tiedoista. Täällä Rollossahan noita saleja on joka nurkan takana. Ja onhan minulla kokemusta mm. Kuopiosta. Kaupunki näytti rumalta, mutta töitä löytys ja ehkä sauntojen vuokrat eivät ole hirveän kalliit. Luulisin että ovat jopa halvemmat kuin täällä. Rovaniemen vuokrataso on paikoin aika kamala. Kun on kysyntää, niin vuokrat pidetään korkealla.

#8 01.07.2004

Jos jotain hyvää Kouvolasta lähdetään hakemaan niin on täällä lähes suomen halvimmat asunnot. Oikessa olet. Olin vähä negatiivisellä mielellä ku tota edellistä viestiä kirjottelin...
Mä oon kans käynny talvella juokseessa tuolla jäähallilla ja sitte kuusankosken kalliosuojassa on kans aika hyvät tilat. Salit on huonot 2kpl mutta juoksusuora 120m sieltä löytyy ja mun suosikki 170 askelman portaat. =)
Susta Pede saa sit lenkki seuraa syksyllä vai? ;)

#9 06.07.2004

En ole tuolla jäähallilla käynyt mut Kouvolan uimahallin salilla mun mielestä on ollut ihan ok hintalaatu-suhde jos puntti ei ole se tärkein juttu ja lämmittelyyn kelpaa vanhanaikanen kuntopyörä :-) Valkeala-talolla käyn tällä hetkellä eniten kun työnantajalla on sopimus sinne.

Minä ainaskin olen tykännyt asua täällä, nykyisin kyllä valkealan puolella. Vaikka edelliset 6-7 vuotta asustelin Tampereella & Helsingissä niin olen löytänyt täältä melkein kaiken mitä tarvitsen. Mun kohdalla tuo viimeisin taitaa tarkoitta hyviä juoksu- ja fillarointimaastoja ja niitähän täällä riittää!!

#10 06.07.2004

Mä oon asunnu rannikolla siksi tuntuu välillä et olo on kun kalalla kuivalla maalla :)
Missä sä tykkäät käydä juoksentelemassa? Mä kun en oo edes löytänny niitä hyvii lenkkimaastoja. :(

#11 07.07.2004

Eikös siellä Palomäellä ole ihan ok maastot? En ole käynyt tarkastamassa, mutta muistaakseni siellä hiihdetään kilpaakin, eli tasoa löytyy. Toivottavasti reitit ovat ok, että pystyy lenkkeilemäänkin.

Olen aika alottelija lenkkeilyssä, joten kummaa seuraa minusta ei saa... Kunnon salia kaipaan. Periaatteessa vois vaikka mennä taas spinningiin ja johonkin jumppaan. Myös krav-maga kiinnostais.

Ainakin tuo kaupungin mainitsema vuokrataso oli tosi edullinen. Halvemmat asunnot kuin täällä korvessa, eli Rovaniemellä. Ja onhan Kouvola aika keskeisellä paikalla.

#12 07.07.2004

Juu paklomäelt löytyy hyvät maastot. Myös mielakast löytyy pururata joka tosin vain kiertää mielakanrinteen ja on vain n.3km pitkä. Palomäen pururadalla on mahrollista tehä ihan minkälaisii lenkkei vaa haluu.

#13 08.07.2004

Kuusankoskella: Urheilutalo, Kuusankoskitalo (alakerrassa jumppaa), keskustassa joku kuntosali (KuntoMekka?), Väestö(kallio)suoja jossa kuntosali ja ne rappuset juoksuratoineen. Lisäksi kuntoilumaastoa ja hyväkuntoinen yleisurheilukenttä. +Se Sami Hyypiä -Areena..

Kouvolassa: Ykkönen (jossa ainakin Krav Magaa), Fun Fit (jossa kickboxingia?), Haanojan Haali Eskolanmäessä, Urheilupuiston uimahalli ja kuntosali + tien toisella puolen Lyseon Lukion urheiluhallit ja kuntosali, poliisiaseman takana mäkihyppytornit jossa myös loistava rappustreeni-paikka (yhteys Pikku-Palomäen ja Mansikka-Ahon lenkkipoluille), Jäähallilla kuntosali, joka tuntuu olevan hyvin suosittu.

Valkealassa: Valkealatalo on käymisen arvoinen, Vekaranjärvellä varuskunnassa on ihan hyvä ja tilava sali .. ilmapiirikin on aika motivoiva..;)

Kokeile itse, niin löydät paikan jossa porukka ja paikan taso miellyttävät. Tässäkin pätee sääntö: yksi tykkää yhdestä jne.
Itse Kouvolassa, Kuusankoskella ja Valkealassa asuneena olen treenannut
lähes
jokaisella salilla - ja hyvää/huonoa löytyy jokapaikasta. Hyviä treenejä!

#14 13.07.2004

Kuusaan Kuntomekka
Pallokentäntie 4, 45700 Kuusankoski
puh. 05 - 379 3793

Kuntokeskus Ykkönen
Savonkatu 21, 45100 Kouvola
puh. 05 - 375 0666

Täällä kamppailulajiluettelo, joita Kouvolassa on mahdollista harrastaa:
http://koti.mbnet.fi/budo/kaupungit/kouvola.html

#15 13.07.2004

..vielä. joo tuo palomäen seutu on hyvä. itse asun tätä nykyä valkealan puolella mutta saman "pururataverkoston" varrella joten useimmiten maastolenkit johtavat palomäelle. myös tykkimäen tietymillä tykkään juosta. samat reitit palvelevat hyvin lyhyitä mutta tiukkoja fillarireenejä :-) ja talvella sit samat maat ja mannut mennään hiihtäen..

#16 13.07.2004

Onhan Roissa saleja moneen lähtöön, totta. Toisaalta salien taso todellisuudessa on samankaltainen. Kouvolan "johtava" sali Ykkönen on mielestäni laitteiden kannalta samankaltainen kuin Roin saleilla. Maineikas JiiPee on kallis ja ahdas, Piukat Paikat&Kovat Kundit on pieni ja vaatimaton verrattuna Ykköseen ja lisäksi samassa hintaluokassa muistaakseni. "Oma" salini Rovaniemen aikana oli Reippaan sali.

#17 17.07.2004
j_b
j_b

Vieläkö noi salit on hengissä tai onko tullu uusia hyviä saleja?

Entäs minne päin kannattaa suunnata lenkille, jos asustelee Hotelli Vaakunassa?

työmatkalainen kiittää ja kumartaa etukäteen...

#18 04.04.2005

"Entäs minne päin kannattaa suunnata lenkille, jos asustelee Hotelli Vaakunassa?"

Lenkkeile sinne Vaakunan baaritiskille. /ujo/

#19 04.04.2005

Nalle is alive..
/iik/ /mitähelv/ /sissy/ /kippis/ /NM/

#20 04.04.2005

Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään jättääksesi vastauksen.