keskustelu

Tiukka peppu

Oon hoikka mutta perässä tuntuu olevan löysää.. Miten saada kaunis pyöreä peppu jos ei ole mahdollisuutta käydä kuntosalilla..? Onko se yleensäkjään mahdollista jos omistaa niin sanotun lättäperän.. :/ Juoksemassa käyn muutaman kerran viikossa ja rullaamassa. Lihaskuntoa tulee tehtyä jonkin verran ihan olkkarin matolla painojen kera.. Kertokaapas jotain parhaita liikkeitä? Pitääkö syödä jotenkin erilailla että saa lihakset kasvamaan? Ja kuinka kauan menee että tuloksia saa aikaan? Ai miten niin kyselyikä.. ;)

#1 06.07.2005

Juokseminen kyllä tekee ihmeitä, jatka sitä ni eiköhän se siitä notkistu ;) Myös fillarointi tekee hyvää...

#2 06.07.2005

Juostu on jo monta vuotta eikä auta... =/ Muita konsteja.. Pylly on pieni ku mikä että läskiä siinä ei juurikaan ole mutta löysää kuitenkin.. Inhottava pyllyongelma.. =O

#3 07.07.2005

Enemmän lihasta sinne istumalihakseen. Pelkällä juoksulla se ei onnistu...miksei ole mahdollisuutta käydä kuntosalilla?

#4 07.07.2005

Läskiä ei ole mutta löysää kuitenkin... hmmmm /miettii/.

Ei naisen peppu tarvitse ihan tiukka ollakaan. Reisissä ja pepussa usein naisilla on hieman löysää ja niin pitääkin olla. Luonto on järjestänyt asiat näin, ihan mahdollista imettämistä silmällä pitäen ;). Ja onko sellainen tiukka poikapeppu sitten naisellinen?

Jos nyt kuitenkin haluat lihasta sinne peppuun ja et pääse kuntosalille, niin ota vaikka luudanvarsi ja tee aluksi se niskassasi syväkyykkyjä ja askelkyykkyjä. Kun jaksat paremmin otat jotain raskaampaa sinne niskan taakse (poikaystävä :) ) ja kyykkyyn hii-ooop.

Pyöräily ja rullaluistelu on hyvää treeniä myös, mutta tosin aika aerobista. En usko, että sun tarvii läskiä saada sieltä pepusta pois vaan enemminkin lihasmassaa enemmän vai kuinka? Lisääntynyt lihasmassa antaa sille pepulle kauniin muodon.

Joo syödä pitää ja proteiinia kanssa :).

#5 07.07.2005

Kaksi sanaa menestykseen tällä saralla; kyykky & mave

#6 07.07.2005

... ja mave suorinjaloin.

#7 07.07.2005

omien kenttähavaintojen perusteella sanoisin, että talvella kannattaa hiihtää.

#8 07.07.2005

Raskauden ja imetyksen jälkeen se lähinnä menikin ns. löysäksi.. Ei tosiaan läskiä tarvi saada pois mutta sitä lihasta tosin tilalle! Oon vaan kuullut että on hirveen vaikee saada lihasta jos on muutenkin hoikka ettei oo sitä läskiä mitä muuttaa lihakseks.. Enpä sit tiedä.. Pitää ruveta pumppaamaan niitä jalkakyykkyjä kunnon painoilla! Sitä oon kyllä jonkin verrant ehny mut tuntuu ettei tulosta synny.. Kai pitää vaan jatkaa ja antaa ajan tehdä tehtävänsä jos mitään on tehtävissä.. ;)

#9 07.07.2005

Joko oon tajunnut jotain väärin, tai sitten lihasta on mahdollista saada muillakin konsteilla kun transformoimalla sitä läskistä. Mutta ketäs se taas kiinnostaa, kertokaa ennemmin miten tuo läskin muodonmuutos lihakseksi tehdään! Menen sillä välin muodostamaan raaka-ainetta...

Niin, siis pointtina se että laihakin saa lihasta. Ei tartte läskiä siihen hommaan. Ei muuta.

#10 07.07.2005

"Kai pitää vaan jatkaa ja antaa ajan tehdä tehtävänsä jos mitään on tehtävissä.. ;)"

Juu juu kärsivällisyyttä :). Ja eipä kannata olla huolissaan, paljonkin on tehtävissä, se on yksinomaan sinusta kiinni mitä saat aikaiseksi. Se, että on synnyttänyt ja imettänänyt ei ole este etteikö voisi saada kiinteää peppua.

#11 07.07.2005

"Se, että on synnyttänyt ja imettänänyt ei ole este etteikö voisi saada kiinteää peppua."

Okei, mutta mua kiinnostaa paljon enemmän, miten sais kiinteetä peppua vaikkei ookaan synnyttänyt?

#12 08.07.2005

"Oon vaan kuullut että on hirveen vaikee saada lihasta jos on muutenkin hoikka ettei oo sitä läskiä mitä muuttaa lihakseks.. "

Olet varmasti kuullut väärin. Tai sitten itellä ja monella muulla kertyvä läski muuttuu suoraan lihakseksi /keksin/

#13 08.07.2005

Miten olis Pelastakaa Kaius ry. ;)

#14 08.07.2005
Amy
Amy

Perustuen nyt 7 vuoden kokemukseen, voin sanoa että kauniin pyöreät pakarat saa näin: 1. spinning/pyöräily ympäri vuoden. 2. porraskävely t. ylämäkikävely t. -juoksu. Kotona lattialla: lantionnostot, pitkät vaihtoaskeleet - polvi käy maassa, 90 ast. kulma; salilla: pakaralaite (jalalla työnnöt taaksepäin), maastavedot suorin jaloin, kyykkyliikkeet miel. painot käsissä. 3. tärkeää y.m. on SÄÄNNÖLLISYYS ja PITKÄJÄNTEISYYS. Mulla pakaroiden muotoilemisessa kuntoon meni n. 7 vuotta, paino laski projektin aikana 11kg! Spinning on mulle tärkein, sillä sitä voi harrastaa ympäri vuoden, muut lajit täydentävät. Yksilöllistä. Minä olen tiimalasityyppiä, energiavarastoni on juuri lantiolla ja reisissä, tälle tyypille yksi tärkeimmistä on aerobinen liikunta ja kun peppua ajatellaan, fillarointi on siinä paras tapa. - Kesällä voi tehdä 100 km päivälenkkejä. Ota pieni radio mukaan, jos kaveria ei löydy, matka menee miellyttävämmin. Osta pyöräilykengät ja säämiskähousut. Sykemittari esim. Polar F11 on joillekin myös erinomainen motivoija!

#15 20.07.2005

Uskon vakaasti että Amyn systeemi toimii! Toinen vaihtoehto on harrastaa salitreeniä (mahdollisimman raskailla painolla lyhyitä sarjoja) 3-4 kertaa viikossa + reipas 60 min. kävelylenkki kaksi kertaa viikossa 8 vuoden ajan. Kun lihaksisto on kunnosa siirrytään vaiheeseen kaksi: aamulenkki (juosten) 3-4 kertaa viikossa 45 min., 60 min. pilates kerran viikossa ja 60 min. koko kropan salitreeni kerran viikossa. Tätä jatketaan kaksi vuotta -> täydellinen peppu on valmis. Testattu on.

#16 21.07.2005

"täydellinen peppu on valmis"

--> KUVIA!(?) ;-) /sweet/

#17 21.07.2005

No jaa, aika vastenmieliseltä näyttää... ;-D

#18 21.07.2005

Valot pois, silmät kiinni ja mielikuvitus lentoon - ei siinä paljon muuta treeniä tarvi ;D

nimimerkillä "ei jaksa treenata"

#19 21.07.2005

Jos se hyvä peppu ei tule parissa vuodessa niin todennäköisesti se ei tule ikinä. "vanha sanonta"

Omasta perseestä en tiedä onko se hyvä mutta kasvanut se ainakin on vuosien saatossa. /ujo/

#20 22.07.2005

Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään jättääksesi vastauksen.