keskustelu

Skeittilauta lapselle

Minulla on poika joka täyttää 5 vuotta tämän kuun lopulla ja hänellä oli jo vuosi sitten ainoana lahjatoivomuksena skeittilauta. En silloin ottanut häntä vakavasti, mutta nyt kun olen vuoden seurannut hänen innostustaan asiaan olen vakuuttunut että hän todella on kiinnostunut lajista. Olessamme viime kesänä uimarannalla hän istui usein lähistöllä olleen skeittiradan äärellä 1-2 tuntia/päivä katsellen kun "isot pojat" skeittas . Siis asiaan...
Jotten tappais tämän pienen pojan intoa huonoilla, halvoilla välineillä, niin mitä minun pitää olttaa huomioon sitä lautaa ostaessa? Paino? Pituus? Eli millainen on hyvä lauta?

#1 03.07.2003

kannattaa varmaan mennä kyselemään asiantuntevaan liikeeseen.

#2 03.07.2003

Kyllä ne myyjät tietää parhaiten kun menet vaan skede- tai urheilukauppaan ja kerrot, että minkälaiseen tarpeeseen tulee!

#3 03.07.2003

Äläpä mene ihan perusintersportiin kun lähdet skedekamoja ostelemaan. Useinmiten myyjät tietää niistä kamoista yhtä paljon kuin minä murtomaahiihdosta. Alan kauppaan tai urheilukauppaan, missä varmasti on osaavaa rullalautaukkoa.

Helsingissä helpoiten lähestyttävä alan liike lienee Ponke´s Kluuvissa.

#4 04.07.2003

No itselläni ainakin oli sen ikäisenä mukavaa kun sai skeitata
Eikä ikinä käynyt mitään(ihme)
Parilla kaverilla meni sitten luita poikki enemmänkin

#5 04.07.2003

Joo, kypärä yms. suojat on ihan hyvät tossa skedeilyssä noinkin pienelle alottelijalle, ettei paikat oo ihan heti rikki.

#6 07.07.2003

Cartel treella paras paikka ja ainakin lähellä

#7 08.07.2003

Minulla on 14 vuotias poika joka juuri yhtäkkiä sai innostuksen ruveta skeittaamaan ja minua vähän arveluuttaa että onko se kannattavaa hänen iässään osaisitteko auttaa?

#8 03.05.2009

Tervetuloa keho.nettiin, suomalainen

Kyllä tuon ikäisellä pojalla on muutenkin yleensä melkoisesti vauhtia menossaan, liikkuu hän sitten kiipeillen, pyöräillen, lasketellen... Enpä usko, että skeittailu olisi mitenkään noita vähemmän "kannattavaa" tai vaarallisempaa.

Kunnon varusteet (kypärä ja muut suojat päälle) ja oikea turvallisen paikan valinta ja eikun menoksi.

Aurinkoisia kevätpäiviä Sinulle ja pojallesi

t. Arthuro

http://kuntoguru.blogspot.com
http://www.kuntoguru.com

#9 03.05.2009

Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään jättääksesi vastauksen.