keskustelu

Fast Hera 80

J76
J76

Mihin h*lvettiin hävisi Fastin Hera 85? Korvattiinko se nyt tällä huonommalla versiolla? Hinta kuitenkin taisi pysyä samana. Kele kun harmittaa.

#1 19.03.2004

Ja voi kele, kun menin ostaa mansikan makuista Heraa!! :-O
Miten kukaan voi näitä litkiä???

Ps. myydään halvalla!

#2 03.07.2004

Ihan hyvää toi mansikkahera.Ite blandaan sen vedellä ja lorauksella appelsiinituoremehua

#3 05.07.2004

Laitan sen maitojauheeseen ja veteen...hyi!

Mihin muuhun sitä voisi käyttää? Oisko mitään reseptejä. Jogurtin sekaan, kun ei voi pajoa laittaa.

#4 06.07.2004

Paljoa

#5 06.07.2004

Meikkis tuikkasee aina puuron sekaan prodejauhoa. Jäähtyneenä puuro vaan paranee!! =)

Jos kokeilisit pistää sitä puuroon, ja vaikka lisäset parit mansikat mukaan. C:

#6 06.07.2004

Tästäkin on varmaan tuhansia ketjuja, mutta mä en löytänyt vastausta. Mihin aikaan tuota heraa olisi viisainta ottaa? Aamulla, päivällä, illalla vai onko mitään väliä, kunhan vaan ottaa ja yökkäilee?

#7 14.07.2004

Kaikki riippuu tavoitteista ja kyseisen proteiinilisän käyttötarkoituksesta.
Mikäli kyseinen proteiinilisä on mukana ravintokokonaisuudessasi täydentämässä päivän proteiininsaantia, on ajoitus yhdentekevää, kokonaissaannin määrätessä.

Hera on kuitenkin erinomaisen (?) nopeasti imeytyvää proteiinia, joten harjoituksen jälkeen ajoitus olisi mitä mainioin.
Aamupalankin proteiinilähteenä hera on melkoisen hyvä, yön "paaston" jälkeen. Riippuu tietysti siitä, miten olet ajoittanut sitä seuraavat ruokailut.

#8 14.07.2004

Jason,
Nyt kesällä ei ruokailussani ole päätä ei häntää. Ja kyllä, hera on vaan täydentämässä proteiininsaantia. Tuon yön paaston jälkeen kannattaako siis aamiaisen yhteydessä sitä ottaa vai tulisiko olla jonkinlainen tauko aamiaiseen? Lounas on normaaleina päivinä klo 11.

#9 14.07.2004

Turhaa ei liene siis sijaa taikka mielekkyyttä hifistelyyn.

Tarkoitin vain, että heran imeytymisnopeus lienee edukseen aamulla, "buustaten" proteiinien aineenvaihduntaa. Syö siis aivan normaali aamiainen, jonka osan proteiinista voi korvata tuolla heralla tai vaikka kaiken, mikäli se sopii rutiineihin. Mikään pakkohan ei päivittäin tuota ole aterioihinsa sisällyttää.
Vaikka heralla onkin monia edullisia ominaisuuksia, en itse henkilökohtaisesti hirveästi puolla lisravinteiden käyttöä "normaaliruokavaliossa". Palautusjuomat ja kiireiset ajankohdat sitten oma lukunsa..

#10 15.07.2004

..."en itse henkilökohtaisesti hirveästi puolla lisravinteiden käyttöä "normaaliruokavaliossa".

Miksi et?
Saanen kysyä, millä sinä saat päivittäiset proteiinit kasaan? Kyllä niin tökkii rahkat, tonnikalat, raejuustot, että huhhuh. Ja niistäkin, kun pitäis jotain vielä valmistaa...kauhean työlästä veivata auki tonnikalapurkkia.
kananmunien keittämiseen hurahtaa ikä ja terveys. Ei ole odotusarvoa. Nopeiten kärsimys on ohi hirveällä Heralla, silmät kiinni ja nenästä pidellen, kun hujauttaa nieluunsa. :)

#11 15.07.2004

Tuohon alkuperäiseen kysymykseen liittyen, Fast vissiin pisti tosiaan hieman noita tuotteita uusiksi (ei pelkästään vaan tuota Hera 85). Lieneekö kyse siitä, että pussissa on edelleenkin täysin samaa shittiä, mutta joku valvontaviraston ystävällinen setä huomautti Fastia siitä, että sen pussien kyljessä lukee hieman väärää informaatiota. Who knows ja ennen kaikkea who cares, minä en ainakaan.

Jos makuasioista puhutaan, niin olen sitä mieltä, että heran protskujen maku on miljuuna kertaan parempi kuin vastaavien soijavalmisteiden. Mutta tuskin näitä valmisteita kukaan "hyvän maun" takia vetelee nassuun, sitä varten meillä on ne legendaariset paskahiilarit..

#12 15.07.2004

Nojuu, edelleen suosittelisin opettelemaan koostamaan tarvittavat kalorit ja ravintoaineen Kunnon Kotiruoasta. Ei pelkästään se tarvittavien määrien kasaan saannin opettelu itsessään, vaan nimenomaan se, että saisi muodostettua sellaiset ruokailurytmit ja -mallit, että tämä nimenomaan onnistuisi ilman lisäravinnelisiä. Eli jonkin tason arjen käytännön problematiikan ratkaisumalleja myös opetellen.

Tätä ei toki saa silti käsittää väärin, en sano, etteikö tiettyjä välipaloja VOISI korvata lisäravinteilla, onhan se helppoa ja nopeaa. Itse en vain suosi tätä, koska ymmärtänet varmasti, että laajemman skaalan ravitsemusneuvona tuo on aika köyhä.
Se oman ruokavalion koostaminen täytyy kuitenkin lähteä mielestäni jostain muualta. Pitemmälle edenneet ovatkin sitten toinen juttu.. ;)

Mikäli puhumme keskimääräistä hieman suuremmista, kuitenkin vielä mielekkäistä proteiinimääristä, kuten vaikkapa 1.5-2g/painokilo, on tuon koostaminen ruokavaliosta vielä mielestäni varsin helppoa _useassa_ tapauksessa.

Jaa mitenkä itse asian hoidan? Kaipa kaikkeen tottuu.. Noin 200g proteiinia ja hieman alle tulee itsellä varsin kevyesti kasaan. Jaa mistä? Aika pitkälti seuraavista:

-kananmunat
-broilerfile
-tonnikala
- raejuusto, muut maitotuotteet
- paistijauheliha

jne jne..

Omalla kohdallani, mikäli ateriointikertoja on n.5-7, tekee tuo sitten sen n.30-40g protskua/ateria, joka ei ole annos eikä mikään.. ;)

En toki sano, etteikö ruuan valmistukseen menisi joskus aikaa. Sitä se vaan on.. ;)Harjoittelun kautta selkäytimeen, sanoisin.

#13 15.07.2004
kay
kay

Protskujen lähteet samoja täällä (paistij.lihaa lukuunottamatta), mutta kerropa määriä! Eli montako kananmunaa, raikkaripurkkia yms. päivässä? *Toiveikkaana* Ja eikö ne kananmunien kolesterolia nostavat huhut olleet juuri niitä - eli huhuja?

#14 16.07.2004

Kun tossa Heran pussinkyljessä lukeen, että rasvaa 11g, niin onko se tyydyttynyttä vai mitä rasvaa, kun ei ole erikseen eritelty?
Vai kuuluuko Heran käyttäjän tietää itsestäänselvyytenä, että Herassa on vain tietynlaista rasvaa ja valmistaja katsoo oikeudekseen olla laittamatta sitä tietoa esille? No mä en ainakaan tiedä! :)

#15 16.07.2004

Kay:
Määräthän riippuvat henkilön painosta, eli kuten Jason tuossa jo mainitsikin normaali määrä treenavalla henkilöllä on yleensä se 1.5-2g protskua/painokilo. Toinen suositusarvo on keskivertoihmisellä on saada 10-15% päivittäisestä energiantarpeesta protskusta.

Esimerkkinä minun (~80kg) tulisi nauttia 120g-160g proteiinia päivässä. Tuo määrä tulee täyteen esim., jos syön noita seuraavia tuotteita tuon määrän:
- 1litra rasvatonta maitoa (~30g)
- 100g tonnikalaa (~20g)
- 200g broilerin rintafilettä (~60g)
- 100g maitorahkaa (~10g)
- 100g raejuustoa (~15g)

Kananmunat ja kolestroli; valkuaisia voit syödä kolestolia pelkäämättä niin palkon kuin sielu sietää, mutta kokonaisten kananmunien syönnissä kannattaa vähän pitää malttaa mielensä ja olla järkevä. Täysin turvallisin mielin voit syödä ainakin pari kolme munaa viikossa,

Keiju:
Vaikka tämä ei nyt olekkaan ihan varman tieto, niin arvelisin, että tuo hera proteiinissa oleva rasva on lähes kaikki tyydyttynyttä eli kovaa rasvaa. Sitähän on juuri rasvaa sisältävissä maitotuotteissa. Ja koska hera valmistettetaan maidosta, niin eiköhän tuon perusteella uskalla sanoa, että se on tyydyttynyttä rasvaa.

#16 17.07.2004
kay
kay

Merci!!!

Toki tiedän tuon protskumääräkaavan, mutta olen aivan tuhottoman laiska laskemaan, enkä haluakaan heittäytyä minkään excell-taulukon orjaksi. Juuri tuollaisia listaamiasi 'nyrkki-sääntöjä' kaipasinkin. Toki luen tuoteselosteita jne, mutta juuri tuolla tavoin voin olla nyt varma, että olen ollut ainakin oikeilla linjoilla.

*Pitäisikö tässä ryhtyä kiittelemään pusutteluilla.... ok, SMACK ja tässä hali! (mmmm... tunnetko mikä haba???) ;=D*

#17 19.07.2004

S'il vous plaît!

Mulla tuottaa myös suurta tuskaa ja harmaita hiuksia laskea noita tarkkoja määriä ja siitä syystä käytän juuri noita "nyrkki-sääntöjä".

"Normaali" ruokavalioiselle tuo päivittäinen proteiinimäärä pitäisi kyllä yleensä tulla täyteen, jos syö monipuolisesti ja terveellisesti eikä unohda maitovalmisteita.

Proteiinin saanti voi olla riittämätöntä esim. kasvisruokavaliota noudattavilla. Heille onkin tärkeää varmistaa, että päivittäinen proteiinin saati on riittävä ja tarvittaessa nauttia jotain proteiinivalmistetta.

Ei kiittämisiä, ilo oli kokonaan meikäläisen puolella!! :-s

#18 19.07.2004

Hitsi, paketillisesta Atrian veriohukaisia saisi proteiinia yli 50g. Ongelmana vaan se, että ovat niin kuvottavia syödä.

#19 29.07.2004

Keiju:
Sun kommentin innoittamana ostin eilen veriohukaisia kaupasta. Ja miten niin kuvottavia syödä, älähän nyt höpise. Letut kuumalle pannulle kunnes ne ovat sopivan rapeita ja sitten nautitaan puolukkahillon kanssa niin tulee samalla vähän kalsiumia ja magnesiumia sekä flavonoideja ja lignaaneja kaupan päälle.

#20 07.08.2004

Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään jättääksesi vastauksen.