Blogit > Punttisali > Sali ohjelma

Sali ohjelma

Eli tarkoituksena on tosiaankin nyt päästä vihdoinkin terveellisempään elämään kiinni. kaksi asiaa: Oikea harjoittelu ja oikea ruokavalio. Oikeaan harjoitteluun kuuluu myöskin riittävä lepo ja palautuminen jne. Tällä hetkellä aloitin n. 2 viikkoa sitten lihasharjoittelun ja olisi hienoa, jos täälläkin törmäisi johonkin, jolla olisi jo kokemusta enemmänkin. Vielä olen alkuvaiheessa, eli kaikki liikkeetkään ei ole vielä tullut tutuiksi, mutta pääasia on säännöllisyys, siitä en poikkea muuta kuin, jos rahatilanne käy liian heikoksi. Yksi asia näyttää kuitenkin tulevan jo aika selkeäksi, minun pitää jakaa harjoittelu päiviä pitkin viikkoa useammaksi kuin vain kolmeksi kerraksi, sen verran on paljon noita erilaisia lihasryhmiä, että jos haluaa tehdä rauhassa liikkeet, niin jakaa tällöin ne pitkin viikkoa. Aika hyvää infoa sain www.arikokkonen.com sivulta. Myöskin Body For Life - kirjasta olen saanut inspiraatiota. Yksi asia mikä muuten ihmetyttää: Miksi jotkut treenaajat sanovat, että ovat treenanneet esim. 10 vuotta, ja silti heidän ulkonäkö on kaikkea muuta kuin treenatun näköinen ? Luulevatko he, että jos vain "sanoo" treenanneensa, niin että he sitten ovat treenatun näköisä? Minusta aika lapsellista vähintään. Tai sitten se, että jos salilla joku rupee väheksymään jotakin asiaa, joka ei kuitenkaan ole todistetusti mitenkään huono. Minusta jokainen voi tehdä juuri niin kuin haluaa, mistä me tiedämme, että mitä se toinen haluaa, yksi asia on kuitenkin selvä, että jos oikein toimisi, niin voisi opastaa sellaisia treenaajia tekemään liikkeet oikein, jos huomaa, että niitä ei tehdä oikealla tavalla.

09.05.2008 06:50 kirjoittanut: Punttisali

Kommentit (5)

Treenaamisesta - ihmisillä on erilaisia tavoitteita. Joku haluaa isot lihakset, joku voimaa, joku kestävyyttä, joku laihtua, joku toiminnallisuutta tms. Kaikki ei kuitenkaan välttämättä näy ulospäin. Treenasi hyvin tai huonosti - kaikki on silti kotiinpäin :)

09/05/2008 09:51

Ja tervetuloa!!

09/05/2008 09:52

Tervetuloa minunkin puolestani palstoille.

"Miksi jotkut treenaajat sanovat, että ovat treenanneet esim. 10 vuotta, ja silti heidän ulkonäkö on kaikkea muuta kuin treenatun näköinen ?"

Ai, ai, tämä kirpaisi! :D /kohtakakskytävuotta/

09/05/2008 15:02

:D

09/05/2008 20:56

Arhg, osui ja upposi, 15v ja vähän ylikin jo mennyt eikä vielä näy päällepäin :) Tsemppiä omaan vääntöön!

09/05/2008 23:20

Sinun täytyy kirjautua sisään jättääksesi vastauksen.